Gastronomia

L’Antiga Fàbrica Estrella Damm acull un mercat gastronòmic sense gluten aquest cap de setmana

Durant dos dies, es podran tastar propostes aptes per a celíacs com les de Grosso Napoletano, The Fish and Chips Shop o Cal Màrius 449, acompanyades amb cervesa Daura

El mercat gastronòmic Van Van i la cervesa Daura s’alien per organitzar conjuntament una edició que només oferirà propostes 100% aptes per a celíacs. Aquest nou esdeveniment, batejat com a Van Van 100% [gluten-free], seguirà la fórmula pròpia de Van Van, unint menjar, música i tallers i ho farà des de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. L’horari anirà des de les 11.30 del matí fins a les 22.30 de la nit. Amb entrada gratuïta, es podrà entrar fins a completar l’aforament.

Durant el dissabte 14 i el diumenge 15 de maig, el Van Van 100% [gluten-free] permetrà tastar propostes gastronòmiques amb diferents aproximacions locals al món de l’alimentació apta per celíacs, acompanyades de Daura, la cervesa sense gluten de Damm. “En una data tan assenyalada com és el mes del celíac, hem volgut celebrar l’ocasió organitzant un esdeveniment 100% sense gluten amb una proposta cultural completa, oberta no només a celíacs, sinó a totes aquelles persones que vulguin gaudir d’un cap de setmana ple de música en directe, DJ’s, tallers i bona gastronomia”, assenyalen des de l’organització.

D’entre els participants especialitzats en cuina sense gluten, destaquen noms com el de Grosso Napoletano, que presentarà el seu nou establiment L’Atmosfera, espai de cuina napolitana sense gluten; The Fish and Chips Shop, amb la seva innovadora recepta del clàssic anglès apta per a celíacs, o les propostes gluten-free de Cal Màrius 449.

També es podran degustar el pa i els productes de rebosteria lliures de gluten d’Eqilibre; els gofres, brownies i gelats de Cooketea, els menús d’alta gamma per emportar d’Alatria o el cafè d’especialitat de News & Coffee.

La programació la completaran tallers amb la nutricionista i exparticipant de Masterchef Amelia i el xef especialitzat en receptes sense gluten Mateo Sierra, que explicaran en un show cooking els seus secrets per innovar a la cuina sense gluten i aconseguir un ventall d’alternatives més ampli. També hi haurà humor amb la còmica Charlie Pee.

Pel que fa a la música, hi haurà actuacions en directe de bandes com la de punk-pop La La Love You i el quintet pop Da Souza. Durant tot el cap de setmana, sonaran DJ’s com Jordi Salvadiscos, Diego Armando, Hanakito, Yamamemaru, Lady Avocado, Golfo De Guinea o Pablo Maffi.

Compartir
Publicado por
Redacción TheNBP

Artículos recientes

  • Professionals

Un somni fet realitat entre vinyes i formació contínua

La formació contínua com a palanca per a transformar vocacions en carreres reals i sostenibles

9 de desembre de 2025
  • Good News Barcelona

La força del producte local: l’aposta de Mercadona per proveïdors catalans

La companyia consolida el seu vincle amb 240 proveïdors especialistes i més de 1.700 pimes…

8 de desembre de 2025
  • Creativitat

Platform Dalí: imaginació o buidor

La Pedrera hauria pogut ser, segons proposava Dalí, el Comissariat de la Imaginació Pública durant…

8 de desembre de 2025
  • Opinió

Desembre és del comerç. Però, qui pensa en febrer?

Desembre és el mes del comerç per excel·lència. És un mes que es rep amb…

8 de desembre de 2025
  • Eixample Talks

L’acceptació social com a pedra angular per a la transició energètica

En la tercera sessió del cicle Eixample Talks, Jordi Vila (Port de Barcelona), Dani Pérez…

8 de desembre de 2025
  • Baco Boca

Casa Telmo aterra a Sarrià-Sant Gervasi amb cuina casolana i preus assequibles

Al cor de Tres Torres (Sarrià-Sant Gervasi) acaba d'obrir Casa Telmo, el nou projecte del…

8 de desembre de 2025