Gastronomia

Carme Ruscalleda i Martín Berasategui apadrinen la quarta edició de Passeig de Gourmets

Des del 28 d'abril fins al 8 de maig, els restaurants del Passeig de Gràcia oferiran els seus platets i menús degustació

La cita gastronòmica del Passeig de Gràcia, Passeig de Gourmets, escalfa motors i ultima una completa oferta culinària per a la seva quarta edició, que se celebrarà del dijous 28 d’abril al diumenge 8 de maig. Enguany, participaran un total de 18 restaurants amb els seus platets i menús degustació. Blanc, Belbo Terrenal, The Bistrot, Solc, Sintonia i Virens són alguns d’ells. Estrella Damm, la DO Cava i Royal Bliss posaran la beguda.

Els xefs Carme Ruscalleda i Martín Berastegui, amb sis estrelles Michelin en aquesta artèria de la ciutat, seran els ambaixadors d’honor d’aquesta edició. “La gastronomia és un eix importantíssim per al Passeig de Gràcia, el passeig amb més estrelles Michelin d’Espanya”, sosté Lluis Sans, president de l’Associació del Passeig de Gràcia, impulsora d’aquesta cita gastronòmica. Per davant de Barcelona només està París i els restauradors ja treballen per superar-la, defensen Ruscalleda i Berastegui, acompanyats per Rodrigo de la Calle, participant a Passeig de Gourmets, amb Virens, a l’Hotel Almanac.

Per a aquells que s’animin a fer la ruta de platets, podran provar fins a onze restaurants, amb un preu de set euros per ració, amb una copa inclosa. Es podran degustar baba ganuix d’albergínia amb snack d’anxoves (H10 Casa Mimosa); caneló de rostit, foie, beixamel de ceba de Figueres i cebetes caramel·litzades (Cafè Vienés a l’Hotel Casa Fuster); verat marinat, alga salicòrnia i salsa cítrica de mango (Banker’s Bar a Mandarin Oriental); espàrrecs amb tomàquets secs i pistatxos (The Bistrot a Santa Eulalia) o cruixent de tàrtar de llobarro amb maionesa de coriandre (Restaurant Solomillo). 83,3 Terrace Bar, Belbo Terrenal, el Bar, del Majestic; Terraza Verbena, del Monument Hotel i Somni, del The One completen l’oferta de platets.

Aquells que prefereixin un menú degustació tindran també onze establiments per triar. Amb un preu que varia dels 50 als 65 euros, segons la beguda, el Passeig de Gourmets d’aquest any inclou el Jardí, de l’Hotel Alma; el Virens, Belbo Fasto, La Terrassa del Claris; Restaurant Solc, del Majestic; el Blanc, del Mandarin Oriental; Mr Porter, Casa Seat, Restaurant Solomillo, Sintonia i Somni, del The One.

Després del Passeig de Gourmets de l’any passat, en el qual es van vendre més de 12.000 platets, l’Associació del Passeig de Gràcia es prepara per celebrar la millor edició. “Els restaurants ens han transmès la seva il·lusió”, exposa Sans. “Aquesta primavera és de les més esperades”, agrega Ruscalleda.

Compartir
Publicado por
Cristina Martín Valbuena

Artículos recientes

  • Good News Barcelona

Automobile Barcelona apunta a 350.000 visitants mentre accelera cap a l’electrificació

El saló internacional organitzat per Fira de Barcelona reunirà 29 marques automobilístiques del 9 al…

29 d'abril de 2025
  • Creativitat

L’art digital despunta a Barcelona amb l’OFFF Festival

L'esdeveniment comptarà per primer any amb un programa d'activitats gratuïtes a la zona de Glòries,…

29 d'abril de 2025
  • Barcelona Global Young Talent

“L’educació de qualitat i les habilitats digitals són clau per als joves”

Entrevistem Eric Antràs Agut, participant del programa de lideratge i ciutat de Barcelona Global i…

29 d'abril de 2025
  • Hashtag Barcelona

La foto de Collboni

El dia de Sant Jordi, l’alcalde Jaume Collboni va publicar una fotografia, al seu compte…

29 d'abril de 2025
  • Ecosistema emprenedor

DeepUll aixeca 50 milions per accelerar el diagnòstic de la sèpsia

L'empresa de tecnologia mèdica destinarà els recursos a la validació clínica de la seva solució

29 d'abril de 2025
  • Professionals

El patronat de la Fundació La Caixa relleva Ángel Simón com a conseller delegat de CriteriaCaixa

El president de Naturgy, Francisco Reynés, és designat nou membre del consell i serà nomenat…

29 d'abril de 2025