Culinarium obre a Rambla Catalunya i prepara sis inauguracions més

La cadena familiar catalana de venda d'articles de taula i cuina desafia la crisi amb l'obertura d'una botiga emblemàtica a la Rambla Catalunya i un pla per obrir sis establiments propis més l'any que ve

Culinarium neda contra corrent. La cadena que lidera Montse Robinat no abaixa persianes, sinó que en plena pandèmia reivindica la funció del comerç de proximitat amb un nou pla d’obertures i la decisió d’instal·lar-se Rambla Catalunya, una de les artèries comercials de Barcelona. Culinarium confia en el servei d’assessorament i atenció que presta als clients com a principal arma per defensar-se de l’auge del comerç electrònic. El seu posicionament en el mercat es basa també a oferir un ampli ventall de productes de parament i cuina, de totes les gammes, i accessibles a tota mena de butxaques. Una altra de les seves apostes és situar-se en els barris, a prop dels mercats.

La nova botiga de Rambla Catalunya és la número 20 de la cadena, disposa de 185 metres quadrats i ocupa el local d’una antiga oficina de BBVA, entre els carrers Mallorca i Provença. Els establiments de Culinarium es troben fonamentalment a Catalunya, però la cadena també s’ha expandit a Aragó, Castelló i a Palma de Mallorca. Per preservar la qualitat del servei, totes les botigues de la marca són pròpies.

L’any  2019, Culinarium va facturar set milions d’euros, una xifra que aquest any està afectada per la pandèmia, però que l’empresa espera remuntar gràcies a l’obertura a Rambla Catalunya i al pla per obrir sis locals comercials més durant 2021. La plantilla ja supera els cent empleats.

Culinarium és una cadena sorgida d’una llarga tradició familiar, ja que la família Robinat és també propietària de Casa Delfín, una empresa fundada a Tàrrega el 1863 i que és un dels líders en equipament per a hostaleria (vaixelles, coberteries i cristalleries), amb un catàleg de més de 15.000 productes.

Compartir
Publicado por
Redacción TheNBP

Artículos recientes

  • Opinió

La mare de l’Eixample i sa filla quinqui

Ramblejant per l’Eixample, torno a comprovar com són les mares qui asseguren la continuïtat estètica…

18 d'octubre de 2025
  • Creativitat

080, renovar-se o morir

La 36a edició de la setmana de la moda barcelonina s'acomiada del recinte modernista de…

18 d'octubre de 2025
  • El Bar del Post

Héctor Floría: Deixar la tonteria de banda

“Estic molt content d'haver deixat la tonteria i haver fet el pas de dedicar-me a…

18 d'octubre de 2025
  • Good News Barcelona

L’esport femení alça la veu

El primer 'The Change Congress' va reunir unes 200 persones, en una trobada on van…

18 d'octubre de 2025
  • Good News Barcelona

L’AIJEC celebra 40 anys: “No demanem privilegis, demanem oportunitats”

Pau Sarsanedas (GPAINNOVA) ha rebut el premi a Jove Empresari de l’any i Madequa Health…

17 d'octubre de 2025
  • Música

Un altre Romanticisme és possible: un Mendelssohn inquietant i poderós exorcitza els tòpics a l’Auditori

El mestre Savall inaugura el cicle de música antiga “El so original” amb una portentosa…

17 d'octubre de 2025