Culinarium obre a Rambla Catalunya i prepara sis inauguracions més

La cadena familiar catalana de venda d'articles de taula i cuina desafia la crisi amb l'obertura d'una botiga emblemàtica a la Rambla Catalunya i un pla per obrir sis establiments propis més l'any que ve

Culinarium neda contra corrent. La cadena que lidera Montse Robinat no abaixa persianes, sinó que en plena pandèmia reivindica la funció del comerç de proximitat amb un nou pla d’obertures i la decisió d’instal·lar-se Rambla Catalunya, una de les artèries comercials de Barcelona. Culinarium confia en el servei d’assessorament i atenció que presta als clients com a principal arma per defensar-se de l’auge del comerç electrònic. El seu posicionament en el mercat es basa també a oferir un ampli ventall de productes de parament i cuina, de totes les gammes, i accessibles a tota mena de butxaques. Una altra de les seves apostes és situar-se en els barris, a prop dels mercats.

La nova botiga de Rambla Catalunya és la número 20 de la cadena, disposa de 185 metres quadrats i ocupa el local d’una antiga oficina de BBVA, entre els carrers Mallorca i Provença. Els establiments de Culinarium es troben fonamentalment a Catalunya, però la cadena també s’ha expandit a Aragó, Castelló i a Palma de Mallorca. Per preservar la qualitat del servei, totes les botigues de la marca són pròpies.

L’any  2019, Culinarium va facturar set milions d’euros, una xifra que aquest any està afectada per la pandèmia, però que l’empresa espera remuntar gràcies a l’obertura a Rambla Catalunya i al pla per obrir sis locals comercials més durant 2021. La plantilla ja supera els cent empleats.

Culinarium és una cadena sorgida d’una llarga tradició familiar, ja que la família Robinat és també propietària de Casa Delfín, una empresa fundada a Tàrrega el 1863 i que és un dels líders en equipament per a hostaleria (vaixelles, coberteries i cristalleries), amb un catàleg de més de 15.000 productes.

Compartir
Publicado por
Redacción TheNBP

Artículos recientes

  • Good News Barcelona

Genís Roca: “Segurament Lorca avui no faria poemes, sinó reels”

Mentre la societat aprèn un nou llenguatge, el digital, hi ha pors molt antigues que…

3 de desembre de 2025
  • Lletres

El Carmel de Marsé i els nous pijoaparte

Durant la Setmana de la Literatura, recorrem indrets d'algunes de les novel·les més destacades que…

3 de desembre de 2025
  • Lletres

Quan la paraula resisteix: la literatura en l’era de la intel·ligència artificial

Tot i els vaticinis pessimistes, el llibre en paper continua sent el format preferit entre…

3 de desembre de 2025
  • Opinió

IA i drets d’autor: una imatge en moviment

És una sensació semblant a mirar una foto moguda: en els darrers tres anys, la…

3 de desembre de 2025
  • Good News Barcelona

Barcelona reafirma el seu pols literari en ple boom editorial

La ciutat consolida el seu lideratge editorial amb més segells, més lectors i un sector…

2 de desembre de 2025
  • Gaudeix de Barcelona

Barcelona, Capital europea de Nadal 2026 pel seu “model únic”

L'aposta de la ciutat per combinar la tradició amb la innovació i la creativitat han…

2 de desembre de 2025