Gastronomia

El xef Víctor Torres obre el restaurant Quirat al nou Hotel Intercontinental

El jove cuiner de les Magnòlies, d'Arbúcies, amplia l'oferta gastronòmica de Barcelona amb una proposta basada en el producte de proximitat i la puresa de sabors

Nova obertura al segment alt gastronòmic de Barcelona. Després de quedar enrere el pitjor de la pandèmia i un cop s’han començat a recuperar importants motors econòmics d’activitat com el sector de les fires i els congressos, el nou Hotel Intercontinental s’ha decidit a encendre els fogons de la seva proposta gastronòmica d’alçada, el restaurant Quirat.

Amb accés des de l’Avinguda Rius i Taulet, Quirat està liderat pel xef Víctor Torres, que va ser un dels cuiners més joves a Espanya que va aconseguir, el 2018, una estrella Michelin per al restaurant Les Magnòlies, situat a Arbúcies (Girona). Format a l’escola d’hostaleria barcelonina Hofmann, Torres havia treballat prèviament als restaurants Mugaritz, Michel Bras (França) i Fäviken (Suècia).

Ara arriba a la capital catalana per completar l’oferta de l’Intercontinental, que va obrir les portes a finals del 2021 després de la reforma integral de l’antic Hotel Crowne Plaza. Aquesta inversió executada per grup hoteler britànic IHG va permetre que Barcelona tornés a tenir un establiment sota la marca Intercontinental, que és referència per a molts viatgers internacionals, sumant, a més, un cinc estrelles més a l’oferta de la ciutat.

Quirat obrirà des d’aquesta setmana cada nit de dimarts a dissabte amb una proposta culinària basada en el producte de proximitat i en una sala que vol oferir un ambient “únic i sofisticat” dirigit tant als hostes de l’hotel com al públic barceloní. “Després de tants mesos estem molt contents de poder obrir, per fi, les portes de Quirat, un projecte que suposa tot un repte per a mi i en el qual hem treballat tant. Volem que Quirat es converteixi en un referent gastronòmic a la ciutat i per això, tant el meu equip com jo, venim amb moltes ganes de portar a Barcelona la cuina que faig a Les Magnòlies, basada en l’excel·lència del producte i la puresa de sabors”, explica il·lusionat Víctor Torres.

El restaurant Quirat de l’Hotel Intercontinental Barcelona.

A la carta inicial, Quirat ofereix propostes com l’arròs melós de pollastre de corral i espardenyes; el peix de llotja semicurat amb aigua de tomàquet i cítrics; ou de corral amb pèsols llàgrima, botifarra negra i tripetes de bacallà; o espàrrecs blancs amb cocotxes de lluç al pil pil.

Per al director general d’InterContinental Barcelona, Enrique Escofet, amb l’obertura de Quirat l’hotel “agafa velocitat de creuer”, amb la majoria de les seves instal·lacions i serveis oberts i funcionant a ple rendiment.

Compartir
Publicado por
Redacción TheNBP

Artículos recientes

  • Ecosistema emprenedor

El Barcelona Contech Hub impulsa la tecnologia en la construcció amb mirada internacional

El 'hub' agrupa 70 membres que inclouen des de grans corporacions a 'startups', que ara…

18 d'agost de 2025
  • Opinió

Reciclar a la ciutat

Ha mort Javier Rui-Wamba Martija, fundador de la consultora d'enginyeria Esteyco, i n’he llegit uns…

18 d'agost de 2025
  • Good News Barcelona

Nepalí de naixement, catalana d’adopció

Chandra Kala va aterrar a Barcelona fa vint-i-set anys, venia d’un orfenat de Katmandú, on…

18 d'agost de 2025
  • Good News Barcelona

Fora de quadre: el sector Prim i els seus futurs fantasmes urbanístics

La futura estació de La Sagrera inclourà una transformació urbana amb 15.000 habitatges nous

16 d'agost de 2025
  • Opinió

A Gràcia, més tiradors de cervesa!

L’Ajuntament prohibeix als baristes de Gràcia la disposició de tiradors de cervesa a l’exterior dels…

16 d'agost de 2025
  • Good News Barcelona

Els ‘rebesavis’ de l’aeroport de Barcelona

Globus i Setmana Aèria de 1910: Passió pel vol a la ciutat

15 d'agost de 2025