Good News Barcelona

L’escola Hofmann inaugura un nou espai destinat a R+D a la Via Laietana

El local disposa d'un obrador i una aula equipada amb recursos d'última generació. Hofmann afronta així els reptes actuals del sector de l'hostaleria, oferint noves solucions i un enfocament multidisciplinari per als seus alumnes.

[dropcap letter=”E”]

n ple centre de Barcelona, l’escola d’hostaleria creada per la prestigiosa xef Mey Hofmann ha inaugurat un nou espai de recerca i desenvolupament (R+D), amb l’objectiu de continuar apostant per la innovació i el creixement del grup.

La consellera delegada i propietària de Hofmann, Silvia Hofmann, ha defensat que amb aquestes instal·lacions estan apostant pel “futur del grup en el context de la innovació”. Per a la directiva, el nou espai permetrà als professionals posar en pràctica els seus aprenentatges i conèixer “de primera mà” les noves tendències del sector.

La consellera delegada i propietària del grup Hofmann, Silvia Hofmann, a la nova aula.

El local de Via Laietana compta amb una superfície total de 500 metres quadrats, repartits en dues plantes, en les quals hi ha un obrador i una aula equipada amb les tecnologies més capdavanteres, on els alumnes podran treballar i desenvolupar la seva formació. Hofmann ha cuidat “fins al mínim detall” en aquest espai perquè els alumnes puguin treure el màxim profit durant les seves classes, mentre que la nova àrea destinada a la producció vol oferir més agilitat i capacitat de creixement i desenvolupament al grup. L’escola d’hostaleria afronta així els reptes actuals del sector, oferint noves solucions i un enfocament  multidisciplinari per als seus alumnes.

Fundat el 1983 a Barcelona, Hofmann va ser el primer centre que va unificar escola i restaurant gastronòmic, que ha estat guardonat amb una estrella Michelin des del 2008. Avui dia, després de gairebé 40 anys d’història, el grup inclou el Restaurant Hofmann, la Taverna Hofmann i la Pastisseria Hofmann, al costat de l’espai annex La Seca, a l’Espai Brossa.

Compartir
Publicado por
Redacción TheNBP

Artículos recientes

  • Creativitat

ÚNICO, la galeria que reivindica els oficis d’ahir per a garantir l’arquitectura del demà

Des d’un espai de 400 metres quadrats al Poblenou, aquest projecte pioner en tot l'Estat…

21 de desembre de 2025
  • Gastronomia

Plats preparats per assaborir les festes de Nadal sense presses

El Corte Inglés presenta una proposta gastronòmica que manté la tradició nadalenca sense renunciar a…

21 de desembre de 2025
  • Professionals

La revolució dels despatxos: dones en joc i el repte de liderar l’esport del segle XXI

L'associació Dones en Joc s'ha presentat en societat amb un objectiu principal: fer un pas…

21 de desembre de 2025
  • El Bar del Post

Xavi Casinos: La mirada de la Gran Barcelona

Observa l’avançament gradual de la cendra, mentre degusta el fum inhalat del Romeo y Julieta…

20 de desembre de 2025
  • Opinió

El meu Verdaguer

Ferran Dordal i Albert Prat provoquen unes ganes boges de tornar a endinsar-se en l’univers…

20 de desembre de 2025
  • Escena

Jordi Garreta: “Un sap si realment vol ser actor en els moments difícils”

Jordi Garreta parla amb la calma de qui acaba de baixar d’un viatge intens. Després…

20 de desembre de 2025