Gaudeix de Barcelona

El festival Born Street Food torna al Pla de Palau

Aquest cap de setmana, del 30 de setembre al 2 d'octubre, els amants de la millor gastronomia tenen una cita amb les propostes culinàries que trauran al carrer restaurants del Born com 7 Portes, Ikoya, Euskal Etxea, Bronzo, Pork, Sagàs, Oaxaca, Cadaqués i Sagardi, sense oblidar els formatges i vins de Vila Viniteca

El barri del Born torna a treure els fogons al carrer. Per segona vegada aquest any, Barcelona Born Gurmet organitza una degustació a l’aire lliure dels plats més representatius de la zona, amb la participació de disset restaurants i botigues d’alimentació selectes, referents de la gastronomia barcelonina.

Del 30 de setembre al 2 d’octubre, com a epíleg de La Mercè, el Pla de Palau acull la desena edició del Born Street Food amb espectacles culinaris en viu, tastos de vi, venda de productes frescos i música en directe dels DJ’s del barri.

El festival manté la seva essència respecte a l’edició estiuenca, tot i que per a aquesta ocasió les seves propostes gastronòmiques seran més properes a l’època de tardor. Els responsables preveuen un augment del nombre de visitants locals i estimen que prop de 15.000 persones recorreran el recinte i degustaran al voltant de 20.000 plats durant els tres dies.

L’oferta es mantindrà pràcticament intacta, amb el Restaurant 7 Ports, Ikoya i el Grup Sagardi encapçalant el cartell, a més a més d’El Foro, Euskal Etxea, Golfo de Vizcaya, Tapeo, Pork… boig per tu, Oaxaca Cuina Mexicana, Sagàs Pagesos i Cuiners, Restaurant Cadaqués, Cofraria de pescadors de Barcelona i Bronzo Bar e Cucina, juntament amb Bodega Vidrios y Cristales, Vila Viniteca i Guzzo Gastroclub.

L’accés al recinte és gratuït, però és demana una consumició mínima de tres tiquets, que es poden adquirir a l’entrada. Les portes s’obriran a les dotze del migdia i els comensals podran gaudir dels plats fins a mitjanit el divendres i el dissabte, mentre que el diumenge el tancament es produirà a les deu del vespre.

Plànol amb els punts d’interès del Born Street Food al Pla de Palau, al costat de la Facultat de Nàutica.
Compartir
Publicado por
Arnau Sánchez Fita

Artículos recientes

  • Gaudeix de Barcelona

“Barcelona ha d’exercir de capital d’un territori vitivinícola ric i divers”

El director de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, Gerard Domingo; el sociòleg especialitzat en enoturisme, Lluís…

16 de setembre de 2025
  • Opinió

El mite dels líders forts

Tipus de lideratges per a un món 'fast and furious'

16 de setembre de 2025
  • Social Stories

Una gala solidària per equipar el centre infantil de neurorehabilitació de l’Avan

La III Nit de l'Esperança aspira a reunir fons per adquirir màquines i equips per…

14 de setembre de 2025
  • Professionals

Borja Molina-Martell: “L’èxit és el ‘Método Paco’, sense dreceres”

El fundador i soci de Grupo Nomo reivindica la filosofia Kaisen de millora contínua i…

14 de setembre de 2025
  • El Bar del Post

Martí Llorens: Memòria fotogràfica

“La nostra relació amb la fotografia ha canviat radicalment en les últimes tres dècades. La…

12 de setembre de 2025
  • Good News Barcelona

Barcelona, tercera ciutat del món en atracció d’inversió estrangera en IA

La capital catalana també se situa com una de les urbs en què més llocs…

12 de setembre de 2025