Ecosistema emprenedor

La ‘fintech’ Payflow capta 6 milions per acostar-se a la rendibilitat

L'empresa emergent tanca la seva tercera ronda i dona entrada a nous inversors com Thomson Reuters Ventures i GED Conexo Ventures

Els sous sota demanda de Payflow continuen arribant a més treballadors. La startup acaba de tancar la seva tercera ronda de finançament, per un valor de 6 milions d’euros. En l’operació, han participat els seus principals inversors, Seaya Ventures, Cathay Innovation, 6 Degrees Capital i Wayra​, però també se n’han sumat nous, com Thomson Reuters Ventures, amb seu als Estats Units, i GED Connexo Ventures, radicat a Madrid.

Els recursos obtinguts en aquesta ronda han de servir a la companyia barcelonina per continuar creixent en els mercats on opera, Espanya, Portugal, Colòmbia i el Perú. Anteriorment, havia estat present a Xile. També destinarà els 6 milions d’euros a acostar-se a la rendibilitat, sense concretar el termini.

La fintech va néixer en plena pandèmia, el mes de març del 2020. Malgrat el context de paràlisi econòmica, va tancar la seva primera ronda un mes després, per un import de dos milions d’euros. La seva segona ronda, per un tíquet de vuit milions d’euros, va arribar a principis del 2022. En les dues primeres rondes també va participar l’acceleradora estatunidenca Y Combinator, que ja no ho ha fet en la transacció actual. A més de les rondes, la companyia s’ha finançat mitjançant deute, amb 20 milions d’euros adquirits a través de BBVA Spark i altres inversors de deute​.

La proposta de Payflow consisteix a permetre que els treballadors puguin cobrar part del seu salari abans d’arribar a final de mes. L’avançament es gestiona a través d’una aplicació mòbil, on també se’ls proporcionen consells financers i mètodes d’estalvi, i una plataforma en el núvol que s’integra amb el software per pagar les nòmines. Segons la startup, oferir aquesta opció als empleats d’una companyia ajuda a reduir la rotació de treballadors i millora la productivitat. Alguns dels seus clients són empreses com Telefónica, Quirón Salud, Decathlon, Alsa, Alcampo i Ilunion.

Fundada fa quatre anys a Barcelona per Avinash Sukhwani i Benoît Menardo, la companyia disposa d’una plantilla de 40 treballadors. Es tracta d’una xifra lleugerament inferior a la que tenia quan va tancar la seva segona ronda, l’any 2022, quan comptava amb 45 empleats.

Compartir
Publicado por
Cristina Martín Valbuena

Artículos recientes

  • Good News Barcelona

Automobile Barcelona apunta a 350.000 visitants mentre accelera cap a l’electrificació

El saló internacional organitzat per Fira de Barcelona reunirà 29 marques automobilístiques del 9 al…

29 d'abril de 2025
  • Creativitat

L’art digital despunta a Barcelona amb l’OFFF Festival

L'esdeveniment comptarà per primer any amb un programa d'activitats gratuïtes a la zona de Glòries,…

29 d'abril de 2025
  • Barcelona Global Young Talent

“L’educació de qualitat i les habilitats digitals són clau per als joves”

Entrevistem Eric Antràs Agut, participant del programa de lideratge i ciutat de Barcelona Global i…

29 d'abril de 2025
  • Hashtag Barcelona

La foto de Collboni

El dia de Sant Jordi, l’alcalde Jaume Collboni va publicar una fotografia, al seu compte…

29 d'abril de 2025
  • Ecosistema emprenedor

DeepUll aixeca 50 milions per accelerar el diagnòstic de la sèpsia

L'empresa de tecnologia mèdica destinarà els recursos a la validació clínica de la seva solució

29 d'abril de 2025
  • Professionals

El patronat de la Fundació La Caixa relleva Ángel Simón com a conseller delegat de CriteriaCaixa

El president de Naturgy, Francisco Reynés, és designat nou membre del consell i serà nomenat…

29 d'abril de 2025