Good News Barcelona

Heura Foods es converteix en patrocinador del Barça Femení

L'empresa d'aliments d'origen vegetal i el FC Barcelona han signat un acord per a les properes tres temporades. Entre d’altres accions, les jugadores de Jonatan Giráldez seran protagonistes de continguts digitals sobre l’alimentació saludable, que es distribuiran per les xarxes socials del club.

Heura Foods marca un nou gol com a marca d’aliments cent per cent vegetals i el FC Barcelona jugarà la lliga de l’alimentació saludable a través del futbol femení. Per guanyar aquesta doble partida per impulsar l’esport femení i promoure un sistema alimentari més sostenible, l’empresa i entitat esportiva han arribat a un acord. Heura s’ha convertit en patrocinador del Barça Femení per a les properes tres temporades, fins el 30 de juny de 2025.

Per a la companyia de plant-based, fundada per Marc Coloma i Bernat Añaños el 2017, l’equip femení del FC Barcelona és una mostra de determinació, inconformisme i innovació, valors en línia amb la companyia.

Aquesta aliança comporta un seguit de compromisos per part de les dues parts. D’una banda, les jugadores de Jonatan Giráldez seran les protagonistes dels continguts informatius que es crearan i que permetran al públic descobrir i comprendre millor les opcions que ofereixen els aliments d’origen vegetal a la dieta diària.

Aquestes càpsules informatives es distribuiran a través dels canals digitals del club, amb l’objectiu que el públic conegui les opcions d’alimentació. Per definir les publicacions, els equips culinaris, de nutrició i de R+D de Heura treballaran mà a mà amb els experts del FC Barcelona en les formes més avantguardistes per maximitzar el rendiment nutricional. Es considera que les dietes plant-based són riques en nutrients i estan plenes de fibra, greixos saludables, proteïnes, vitamines i minerals.

Es dóna la circumstància que aquesta no és la primera relació d’Heura amb el futbol. Entre els inversors privats de la marca figuren els futbolistes Saúl Ñíguez, Borja Iglesias, Chris Smalling, Sergi Roberto i Cesc Fàbregas.

“Aquest projecte ens permetrà ampliar el nostre abast per informar i empoderar les persones de tot el món sobre els beneficis que una dieta plant-based pot tenir per a la salut i la sostenibilitat del nostre planeta”, defensa el conseller delegat d’Heura, Marc Coloma, sobre l’acord amb el Barça Femení.

Els fundadors d’Heura, Bernat Añaños i Marc Coloma.

Amb una llarga negociació al darrere, el pacte s’ha tancat perquè es pugui fer efectiu abans que s’iniciï el campionat de la Lliga Professional de Futbol Femení 2022/2023, el cap de setmana de l’11 i 12 de setembre. El tret de sortida serà la celebració de la nova edició del Trofeu Joan Gamper, el proper 23 d’agost, que enfrontarà al Barça Femení amb el Montpeller Hérault Sport Club, quan tots els aficionats trobaran les opcions de restauració d’origen vegetal de la marca Heura a l’Estadi Johan Cruyff, a Sant Joan Despí.

Així mateix, Heura Foods tindrà presència en els panells LEDs de l’estadi durant els partits de l’equip, a més dels drets d’hospitalitat i d’associació amb l’equip femení.

L’estadi Johan Cruyff, on juga el Barça Femení, incorporarà punts de restauració amb productes d’Heura

Per part del FC Barcelona, el patrocini s’ajusta a l’esperit del club per promoure el poder de l’esport a l’hora de contribuir a crear un món millor. “Amb aquesta col·laboració podem posar en marxa activitats que ens ajudin a avançar cap a un món millor i un futur més sostenible”, assegura Juli Guiu, vicepresident de l’àrea de màrqueting del FC Barcelona.

L’entitat esportiva valora la presència d’Heura en més de 18.000 punts de venda de 20 països de tot el món. Amb una estratègia pensada i marcada per continuar creixent, Heura s’ha centrat  en l’expansió de la categoria cent per cent vegetal a tot Europa.

En el primer semestre d’aquest any, Heura ha incrementat un 93% la seva facturació, passant de 7,6 milions d’euros a 14,7 milions d’euros. La marca ha entrat a 1.500 nous punts de venda, tant a Espanya com al Regne Unit, Suïssa, Itàlia o França, i ha sumat diversos acords amb cadenes de restauració i empreses hoteleres com Iberostar.

La marca elabora diversos productes cent per cent vegetals.
Compartir
Publicado por
Maria Teresa Coca

Artículos recientes

  • Música

Un ‘Elisir d’amore’ novament infal·lible

La reposició de la posada en escena 'felliniana' de Mario Gas va tornar a conquerir…

27 de novembre de 2025
  • Gastronomia

Vull menjar-me la teva playlist

En alguns restaurants de Barcelona, la música no és un simple fons: és un ingredient.…

27 de novembre de 2025
  • Hotels amb historia

El primer estudi de Pablo Picasso: Serras Barcelona, luxe discret davant del port

Gastronomia d’excepció, matalassos reials, calma i un passat amb molta història el converteixen en un…

27 de novembre de 2025
  • Professionals

Andreu Mas-Colell: “El Premi Nobel no m’ha preocupat mai”

El catedràtic i exconseller reivindica l’estratègia més enllà de polítics que tenen una agenda o…

27 de novembre de 2025
  • Good News Barcelona

Una trucada per a trencar amb la soledat no desitjada

La Fundació 'La Caixa' impulsa el programa Sempre Acompanyats per atendre persones grans en situació…

27 de novembre de 2025
  • Good News Barcelona

Emerald Impact emergeix per combatre problemes d’habitatge amb acompanyament social

La companyia, impulsada per Ingeus i We Rent, proposa mecanismes per prevenir situacions d'emergència residencial…

27 de novembre de 2025