La marca Cacaolat s’expandeix cap a la venda de càpsules i gelats

L'empresa de batuts comercialitzarà a partir d'ara càpsules compatibles amb les cafeteres Dolce Gusto i gelats fabricats per La Menorquina

Cacaolat estén la seva marca a dues noves categories: la de les begudes calentes en càpsula i la dels gelats. El grup propietat de Damm i Cobega ha arribat a un acord amb l’empresa cafetera Baqué per al desenvolupament d’una càpsula que permet preparar un Cacaolat a cafeteres de sistema Dolce Gusto, de Nestlé. En paral·lel, Lacrem, l’empresa propietària de les marques Farggi i La Menorquina, fabricarà el primer gelat de la marca Cacaolat a la seva fàbrica de Palau Solità i Plegamans (Barcelona).

“Creiem que per conquerir noves categories i ampliar el nostre ventall de productes és fonamental aliar-nos amb experts”, explica Cristina Roig, directora de màrqueting de Cacaolat. El gelat, de gust de xocolata i de vainilla, es ven en format individual i té la forma dels característics ampolles de la marca. Es vendrà tant en supermercats com al canal impuls i en bars i restaurants. En paral·lel, les càpsules de llet amb cacau es comercialitzaran en packs de deu unitats en els supermercats. Segons Roig, amb aquest format, Cacaolat, que ha patit pel tancament de la restauració, podrà accedir “a un nou moment de consum”.

El llançament de gelats per part de marques que habitualment no han operat en aquest negoci és una tendència creixent. Danone, també amb La Mallorquina, acaba de treure al mercat gelats amb la seva marca de iogurt grec, Oikos, mentre que el grup italià Ferrero ha començat a comercialitzar gelats Ferrero Rocher i Raffaello, en aquest cas fabricats per la valenciana ICFC (Ice Cream Factory Comaker).

Compartir
Publicado por
Redacción TheNBP

Artículos recientes

  • Good News Barcelona

La Fundació Banc Sabadell premia els investigadors Alberto García-Basteiro i Sílvia Osuna

L'estudi per a desenvolupar nous tractaments i vacunes innovadores per a la tuberculosi, i el…

5 de juliol de 2025
  • Opinió

Adieu a La França

L’ancestral 'meublé' de Barcelona es converteix en un hotel turístic, esborrant encara més la fràgil…

5 de juliol de 2025
  • El Bar del Post

Ignacio Martínez de Pisón: La suma dels passos cap endavant

“Ja sé que no descobreixo res si dic que la perseverança és una de les…

5 de juliol de 2025
  • Barcelona Futur

Startups, Made in Barcelona

Aquesta setmana el The New Barcelona Post, com ja vam fer fa unes setmanes amb…

5 de juliol de 2025
  • Barcelona Startup Week

Barcelona: emprendre des del laboratori

Laura és científica, vesteix bata blanca i rarament surt del seu laboratori. Té l'ambició de…

3 de juliol de 2025
  • Barcelona Startup Week

Emprenedores trepitgen fort per revertir la bretxa de gènere de l’ecosistema startup

Les dones representen entorn del 20% dels fundadors d'empreses emergents des de fa prop d'una…

3 de juliol de 2025