Gastronomia

La terrassa mirador del Maremàgnum acollirà un mercat gastronòmic

Es tracta d'una iniciativa impulsada pel grup britànic Time Out, que destaca que "Barcelona és considerada com una de les millors destinacions gastronòmiques del món"

La revista Time Out obrirà el 2024 Time Out Market, un mercat que preveu reunir “el millor” de Barcelona en els àmbits de la gastronomia i la cultura a la terrassa del Maremagnum del Port Vell de Barcelona.

El projecte ocuparà una superfície de 5.250 metres quadrats i inclourà catorze cuines, un restaurant de servei complet, quatre bars, un espai i escenari per a esdeveniments, un estudi de ràdio i una terrassa exterior amb vistes panoràmiques a la ciutat, el port i el mar. Es preveu que el mercat obri les portes el primer semestre de l’any que ve al Port Vell, a la terrassa-mirador del centre comercial, que actualment es troba en procés de remodelació.

“Barcelona és considerada com una de les millors destinacions gastronòmiques del món i s’adapta perfectament a la nostra marca. Estem encantats de portar Time Out Market a aquesta ciutat vibrant i fabulosa i estem desitjant treballar amb el nostre equip local perquè ens recomani i reuneixi el millor de Barcelona, aprofitant tota la seva experiència i coneixements de la ciutat”, ha afirmat Jay Coldren, co-conseller delegat de Time Out Market.

Els responsables de l’empresa esperen que la posada en marxa contribueixi a dinamitzar l’economia local, atès que, segons les seves previsions, generarà diversitat de llocs de treball i noves oportunitats de promoció per als creadors gastronòmics i culturals de la capital catalana. Al mercat s’hi podrà accedir directament des del carrer mitjançant una escala mecànica i un ascensor.

El Time Out Market de Barcelona serà el primer d’Espanya i el segon d’Europa. La iniciativa va començar a Lisboa el 2014 i el 2019 va continuar a Miami, Nova York, Boston, Montreal i Chicago. L’any 2021 va arribar a Dubai. També preveu ser properament a Porto, Ciutat del Cap i Vancouver. Els editors de Time Out subratllen que l’execució i gestió de cada mercat és 100% local.

El Time Out Market de Liboa, inaugurat l’any 2014. ©Shutterstock

El director general d’Estratègia de Time Out Spain, Eduard Voltas, ha subratllat que la voluntat dels impulsors és “ajudar la ciutat a reconquerir el Port Vell” creant “un nou hub gastronòmic i cultural”. Els editors de Time Out Barcelona, expliquen, seleccionaran els xefs i restauradors que millor representen els sabors de la ciutat, i la missió del market serà fer-los assequibles i accessibles pel gran públic barceloní que podrà degustar les seves propostes a les taules comunals que tant caracteritzen els mercats gastronòmics de la marca, de disseny únic.

Compartir
Publicado por
Redacción TheNBP

Artículos recientes

  • Opinió

Guadalajara, Guadalajara!

La presència de Barcelona a la FIL de Guadalajara serà recordada quasi únicament per una…

6 de desembre de 2025
  • Lletres

Fernanda García Lao: La virtut de vagar

La consigna és no deixar res per a demà, “perquè desconfio de la vida des…

6 de desembre de 2025
  • Lletres

9 claus que marcaran el futur de la literatura

Nous formats, nous lectors i noves tecnologies que redefiniran com escrivim, què llegim i fins…

6 de desembre de 2025
  • Creativitat

Manga Barcelona, el portal a la fantasia que connecta generacions

Vestits de 'cosplay', perruques de colors, aromes de receptes japoneses i còmics en blanc i…

6 de desembre de 2025
  • Lletres

Dels bastaixos al làser i les bastides per vetllar per Santa Maria de la Mar

Durante la Semana de la Literatura, recorremos rincones de algunas de las novelas más destacadas…

6 de desembre de 2025
  • Opinió

La revolució de llegir en una Barcelona que no s’atura

A Barcelona, tot corre. Corren les bicicletes pel carril, els turistes per les Rambles, les…

4 de desembre de 2025