És habitual a Vic anar a comprar canelons a la Crossandra. Ara, aquest negoci familiar acaba d'obrir al carrer Muntaner la seva primera botiga a Barcelona per aprofitar la campanya de Nadal.
La Crossandra té el seu obrador central a Vic.
Els barcelonins tenen aquest any una nova opció per encarregar els seus canelons de Sant Esteve. Al número 337 del carrer Muntaner, prop del mercat de Galvany, acaba d’obrir La Botiga dels Canelons Crossandra, el primer establiment que inaugura a la capital catalana aquesta empresa d’Osona, que en aquestes dates elabora al seu obrador de Vic més de 12.000 canelons al dia.
La Crossandra va néixer fa més de trenta anys, però no com caneloneria, sinó com una pastisseria a Sant Julià de Vilatorta que també va obrir botiga a Vic. En aquest establiment van començar a vendre canelons i, al final, aquest producte va acabar convertint-se en tot un èxit de vendes, fins al punt que el 2010 l’empresa va decidir obrir la primera botiga especialitzada només en canelons. Els fan de moltes varietats, com els tradicionals de carn, però també de confit d’ànec amb ceba caramel·litzada, de peix i marisc, bacallà amb panses, de bolets, de verdures, de pollastre amb albergínia, d’espinacs i fins i tot una innovadora varietat de canelons arrebossats.
La Crossandra va optar el 2015 per abandonar el seu negoci tradicional de pastisseria per centrar-se només en els canelons i ara opera dues botigues a Vic i una a Granollers, a les que se suma la de Barcelona.
Consolidada com a actor essencial per a l'economia de Catalunya, la Fira de Barcelona reuneix…
“Des de la pandèmia escric gairebé cada dia de la meva vida”. L'escriptor i músic…
La GSMA calcula que l'impacte del congrés des de la seva arribada a Catalunya ha…
Malgrat els seus excessos i incongruències, 'Sirât' ha retornat el cinema al terreny frondós de…
Què fa de Barcelona una de les ciutats més apreciades a tot el món? L'arquitectura,…
Enmig de novetats i clàssics d’escriptores i escriptors del seu país, la Cecilia Ricciarelli ha…