Després de triomfar a Madrid, Bogotà, Miami i Panamà, el grup de restauració porta a Barcelona el seu concepte de gastronomia japonesa en un local de dimensions gegantines que sorprèn per la seva trencadora decoració i per oferir també espectacles
Salvaje vol oferir una experiència que inclou gastronomia i espectacle.
Nova oportunitat pel megalocal que va acollir el restaurant Bellavista del Jardín del Norte al carrer Enric Granados número 86. El grup internacional de restauració Salvaje, propietat d’un grup originari de Panamà, acaba d’aterrar a Barcelona amb un restaurant de mil metres quadrats —als que s’afegeixen mil metres quadrats més de la terrassa interior— que porta a la ciutat un nou concepte de gastronomia japonesa.
El monumental establiment, que ha obert portes aquesta segona quinzena de maig, destaca per la seva exuberant decoració i per oferir als comensals una experiència completa, ja que Salvaje no és només menjar, sinó també espectacle, amb actuacions a càrrec de la companyia La Troop, animació i molta música.
Salvaje arriba a Barcelona després d’haver obert al carrer Velázquez de Madrid just quan començava la pandèmia. El grup té també restaurants a Miami, Bogotá i Panamá, i pròximament assegura que inaugurarà nous locals a Eivissa, Marbella, Cartagena de Indias i un segon establiment a Madrid situat dins del complex immobiliari que ocupa el nou Hotel Four Seasons Canalejas.
La cara visible de Salvaje i també cofundador del grup és el xef veneçolà Fermín Azkue, que ha creat un concepte gastronòmic basat en la fusió de la cuina japonesa amb la mediterrània. Segons Azkue, Salvaje “és un restaurant de visita obligada tant per turistes com per locals” on es prioritza “la qualitat del menjar i oferir una experiència única als clients”.
Sushi, niguiris, sashimi, temakis, woks, ramen, amanides, tempura i peix i carn cuinada amb la tècnica robata —una espècie de barbacoa japonesa— són alguns dels plats que es poden trobar a l’extensa carta de Salvaje. El local també fa una forta aposta pels còctels singulars, creats per Borja Goikoetxea.
L’antic restaurant Bellavista, que va obrir la família de Leo Messi en aliança amb el grup Iglesias, va tancar portes a finals de 2018 després de dos anys de funcionament per les fortes pèrdues acumulades. Es va transformar en un local per celebrar esdeveniments, però la pandèmia el va condemnar de forma definitiva. Ara s’ha renovat totalment amb una decoració que no deixa a ningú indiferent. A Salvaje les coses li han anat bé a Madrid i ara vol que la seva fórmula també triomfi a Barcelona.
El saló internacional organitzat per Fira de Barcelona reunirà 29 marques automobilístiques del 9 al…
L'esdeveniment comptarà per primer any amb un programa d'activitats gratuïtes a la zona de Glòries,…
Entrevistem Eric Antràs Agut, participant del programa de lideratge i ciutat de Barcelona Global i…
El dia de Sant Jordi, l’alcalde Jaume Collboni va publicar una fotografia, al seu compte…
L'empresa de tecnologia mèdica destinarà els recursos a la validació clínica de la seva solució
El president de Naturgy, Francisco Reynés, és designat nou membre del consell i serà nomenat…