Gaudeix de Barcelona

Obre Salvaje a l’antic restaurant de la familia de Leo Messi a Enric Granados

Després de triomfar a Madrid, Bogotà, Miami i Panamà, el grup de restauració porta a Barcelona el seu concepte de gastronomia japonesa en un local de dimensions gegantines que sorprèn per la seva trencadora decoració i per oferir també espectacles

Nova oportunitat pel megalocal que va acollir el restaurant Bellavista del Jardín del Norte al carrer Enric Granados número 86. El grup internacional de restauració Salvaje, propietat d’un grup originari de Panamà, acaba d’aterrar a Barcelona amb un restaurant de mil metres quadrats —als que s’afegeixen mil metres quadrats més de la terrassa interior— que porta a la ciutat un nou concepte de gastronomia japonesa.

El monumental establiment, que ha obert portes aquesta segona quinzena de maig, destaca per la seva exuberant decoració i per oferir als comensals una experiència completa, ja que Salvaje no és només menjar, sinó també espectacle, amb actuacions a càrrec de la companyia La Troop, animació i molta música.

Salvaje arriba a Barcelona després d’haver obert al carrer Velázquez de Madrid just quan començava la pandèmia. El grup té també restaurants a Miami, Bogotá i Panamá, i pròximament assegura que inaugurarà nous locals a Eivissa, Marbella, Cartagena de Indias i un segon establiment a Madrid situat dins del complex immobiliari que ocupa el nou Hotel Four Seasons Canalejas.

La trencadora decoració no deixa indiferent.

La cara visible de Salvaje i també cofundador del grup és el xef veneçolà Fermín Azkue, que ha creat un concepte gastronòmic basat en la fusió de la cuina japonesa amb la mediterrània. Segons Azkue, Salvaje “és un restaurant de visita obligada tant per turistes com per locals” on es prioritza “la qualitat del menjar i oferir una experiència única als clients”.

Sushi, niguiris, sashimi, temakis, woks, ramen, amanides, tempura i peix i carn cuinada amb la tècnica robata —una espècie de barbacoa japonesa— són alguns dels plats que es poden trobar a l’extensa carta de Salvaje. El local també fa una forta aposta pels còctels singulars, creats per Borja Goikoetxea.

L’antic restaurant Bellavista, que va obrir la família de Leo Messi en aliança amb el grup Iglesias, va tancar portes a finals de 2018 després de dos anys de funcionament per les fortes pèrdues acumulades. Es va transformar en un local per celebrar esdeveniments, però la pandèmia el va condemnar de forma definitiva. Ara s’ha renovat totalment amb una decoració que no deixa a ningú indiferent. A Salvaje les coses li han anat bé a Madrid i ara vol que la seva fórmula també triomfi a Barcelona.

Una de les barres del nou restaurant d’Enric Granados.
Compartir
Publicado por
Redacción TheNBP

Artículos recientes

  • Good News Barcelona

Un temple com una veritat

Visita actualitzada de les obres de la Sagrada Família, analizant-ne els detalls i els calendaris,…

18 d'agost de 2025
  • Baco Boca

Bonavista, la terrassa que revoluciona el Moxy Barcelona

Elevant-se sobre la ciutat, Bonavista -la nova terrassa de l'Hotel Moxy Barcelona- irradia energia amb…

18 d'agost de 2025
  • Ecosistema emprenedor

The Blue Box, el dispositiu per detectar càncer de mama amb una prova d’orina

L'empresa es prepara per començar els assajos clínics a Europa, amb l'objectiu de obtenir el…

18 d'agost de 2025
  • Ecosistema emprenedor

El Barcelona Contech Hub impulsa la tecnologia en la construcció amb mirada internacional

El 'hub' agrupa 70 membres que inclouen des de grans corporacions a 'startups', que ara…

18 d'agost de 2025
  • Opinió

Reciclar a la ciutat

Ha mort Javier Rui-Wamba Martija, fundador de la consultora d'enginyeria Esteyco, i n’he llegit uns…

18 d'agost de 2025
  • Good News Barcelona

Nepalí de naixement, catalana d’adopció

Chandra Kala va aterrar a Barcelona fa vint-i-set anys, venia d’un orfenat de Katmandú, on…

18 d'agost de 2025