Gaudeix de Barcelona

Obre Salvaje a l’antic restaurant de la familia de Leo Messi a Enric Granados

Després de triomfar a Madrid, Bogotà, Miami i Panamà, el grup de restauració porta a Barcelona el seu concepte de gastronomia japonesa en un local de dimensions gegantines que sorprèn per la seva trencadora decoració i per oferir també espectacles

Nova oportunitat pel megalocal que va acollir el restaurant Bellavista del Jardín del Norte al carrer Enric Granados número 86. El grup internacional de restauració Salvaje, propietat d’un grup originari de Panamà, acaba d’aterrar a Barcelona amb un restaurant de mil metres quadrats —als que s’afegeixen mil metres quadrats més de la terrassa interior— que porta a la ciutat un nou concepte de gastronomia japonesa.

El monumental establiment, que ha obert portes aquesta segona quinzena de maig, destaca per la seva exuberant decoració i per oferir als comensals una experiència completa, ja que Salvaje no és només menjar, sinó també espectacle, amb actuacions a càrrec de la companyia La Troop, animació i molta música.

Salvaje arriba a Barcelona després d’haver obert al carrer Velázquez de Madrid just quan començava la pandèmia. El grup té també restaurants a Miami, Bogotá i Panamá, i pròximament assegura que inaugurarà nous locals a Eivissa, Marbella, Cartagena de Indias i un segon establiment a Madrid situat dins del complex immobiliari que ocupa el nou Hotel Four Seasons Canalejas.

La trencadora decoració no deixa indiferent.

La cara visible de Salvaje i també cofundador del grup és el xef veneçolà Fermín Azkue, que ha creat un concepte gastronòmic basat en la fusió de la cuina japonesa amb la mediterrània. Segons Azkue, Salvaje “és un restaurant de visita obligada tant per turistes com per locals” on es prioritza “la qualitat del menjar i oferir una experiència única als clients”.

Sushi, niguiris, sashimi, temakis, woks, ramen, amanides, tempura i peix i carn cuinada amb la tècnica robata —una espècie de barbacoa japonesa— són alguns dels plats que es poden trobar a l’extensa carta de Salvaje. El local també fa una forta aposta pels còctels singulars, creats per Borja Goikoetxea.

L’antic restaurant Bellavista, que va obrir la família de Leo Messi en aliança amb el grup Iglesias, va tancar portes a finals de 2018 després de dos anys de funcionament per les fortes pèrdues acumulades. Es va transformar en un local per celebrar esdeveniments, però la pandèmia el va condemnar de forma definitiva. Ara s’ha renovat totalment amb una decoració que no deixa a ningú indiferent. A Salvaje les coses li han anat bé a Madrid i ara vol que la seva fórmula també triomfi a Barcelona.

Una de les barres del nou restaurant d’Enric Granados.
Compartir
Publicado por
Redacción TheNBP

Artículos recientes

  • Business and Talent

El fil vermell que uneix Segundo Plato, Mathew i Superlativa amb Netmentora

Netmentora celebra la cinquena edició de la Impact Night amb quatre premiats i un reconeixement…

23 d'octubre de 2025
  • Good News Barcelona

La Nova Cuina Catalana protagonitzarà una edició històrica del Gastronomic Forum Barcelona

El saló gastronòmic reunirà per primera vegada tots els xefs catalans amb tres estrelles Michelin

23 d'octubre de 2025
  • Imatges

Pensar la fotografia com a refugi, testimoniatge i responsabilitat

L'Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC) celebra les VII Jornades de Fotografia en un moment crític, i…

22 d'octubre de 2025
  • Gaudeix de Barcelona

Barcelona i Sevilla s’acosten en una nova ruta directa amb trens de Ouigo

La capital catalana reforça la seva connectivitat amb un nou trajecte que farà parada també…

22 d'octubre de 2025
  • Business and Talent

La productivitat entra al cercle virtuós de l’economia, però l’absentisme la frena

Amb un optimisme prudent, la Cambra de Comerç de Barcelona eleva fins al 2,9% el…

22 d'octubre de 2025
  • Good News Barcelona

Autenticitat i diferenciació: El futur del ‘retail’ es debat a Barcelona

La capital catalana exerceix d'epicentre del comerç de proximitat amb una doble cita: el Retail…

22 d'octubre de 2025