L'establiment del Born s'emporta el premi que anualment atorguen els gremis de Barcelona i Girona
Miquel Guarro i Sílvia Hofmann (Pastisseria Hofmann), Josep Maria Guasch (Targarona) i Eric Ortuño (L'Atelier Barcelona).
La Pastisseria Hofmann ha guanyat el premi al millor establiment de Catalunya, atorgat anualment pels gremis de Barcelona i Girona. El lliurament del guardó es farà aquest diumenge en la tradicional Gala de la Pastisseria, que recuperarà el seu format habitual després de dos anys d’absència i reunirà més de 200 professionals.
Creada per la xef Mey Hofmann l’any 2008, la Hofmann és una reconeguda pastisseria d’autor, amb un ampli repertori de creacions individuals que varien segons la temporada. Entre els seus productes estrella, hi ha el croissant de mascarpone i el de mantega o el pastís de pistatxo i el de formatge.
Des del seu naixement al barri del Born, la pastisseria ha guanyat altres premis amb el millor croissant artesà de mantega (2010), la millor pasta de te (2015) i la Fava de Cacau a la millor pastisseria de Catalunya (2020, 2021 i 2022). Amb la mort de Hofmann el 2016, el negoci va passar a mans de la seva filla, Sílvia Hofmann. Miquel Guarro es va convertir en el director de l’establiment el 2019.
D’altra banda, el Premi a la Trajectòria Professional se l’ha emportat el fundador de L’Atelier Barcelona, Eric Ortuño. Targarona (Igualada), Sauleda (Sant Cebrià de Vallalta) i La Confiança (Gelida) han estat altres establiments premiats.
“Escriure fa que et replantegis qui ets una vegada i una altra, i al final…
L’esclat de la pesta porcina és a punt de provocar un autèntic genocidi de senglars.
La decoració nadalenca d’aquest any combina, a cada racó de la casa, passat i futur,…
El compositor i pianista luxemburguès, que des de 2003 manté una estreta relació artística amb…
Un 17% més d'ingressos, 300 congressos i tres milions de visitants. Són les xifres d'activitat…
El Barcelona Center for Applied Neurosciences transformarà l'antic teatre de les Llars Mundet en un…