L'establiment del Born s'emporta el premi que anualment atorguen els gremis de Barcelona i Girona
Miquel Guarro i Sílvia Hofmann (Pastisseria Hofmann), Josep Maria Guasch (Targarona) i Eric Ortuño (L'Atelier Barcelona).
La Pastisseria Hofmann ha guanyat el premi al millor establiment de Catalunya, atorgat anualment pels gremis de Barcelona i Girona. El lliurament del guardó es farà aquest diumenge en la tradicional Gala de la Pastisseria, que recuperarà el seu format habitual després de dos anys d’absència i reunirà més de 200 professionals.
Creada per la xef Mey Hofmann l’any 2008, la Hofmann és una reconeguda pastisseria d’autor, amb un ampli repertori de creacions individuals que varien segons la temporada. Entre els seus productes estrella, hi ha el croissant de mascarpone i el de mantega o el pastís de pistatxo i el de formatge.
Des del seu naixement al barri del Born, la pastisseria ha guanyat altres premis amb el millor croissant artesà de mantega (2010), la millor pasta de te (2015) i la Fava de Cacau a la millor pastisseria de Catalunya (2020, 2021 i 2022). Amb la mort de Hofmann el 2016, el negoci va passar a mans de la seva filla, Sílvia Hofmann. Miquel Guarro es va convertir en el director de l’establiment el 2019.
D’altra banda, el Premi a la Trajectòria Professional se l’ha emportat el fundador de L’Atelier Barcelona, Eric Ortuño. Targarona (Igualada), Sauleda (Sant Cebrià de Vallalta) i La Confiança (Gelida) han estat altres establiments premiats.
La marca catalana ha renovat la seva ‘flagship’, sota el nom de CASA TOUS, en…
Barcelona ofereix cada cop més propostes gastronòmiques dins dels seus hotels. Aquest octubre, et proposem…
Commemorant els vint anys de la seva mort, el Palau Martorell acull 'Antoni Clavé amb…
Gema Galdón és una de les ànimes creatives més inquietes i sorprenents de la ciutat,…
La directora del festival repassa els preparatius i novetats de la cita des de l'oficina…
Projectes pioners com el de Can Viver, al Vallès Oriental, recuperen la varietat vera i…