Gastronomia

Plats preparats per assaborir les festes de Nadal sense presses

El Corte Inglés presenta una proposta gastronòmica que manté la tradició nadalenca sense renunciar a la comoditat

Les Festes de Nadal són, sobretot, moments compartits. Retrobades al voltant de la taula i converses que s’allarguen sense mirar el rellotge. Però aquesta època també és sinònim de cuina i de receptes que parlen de tradició, temps i paciència. De brous que necessiten temps i rostits que demanen paciència. Tanmateix, en un present accelerat, els plats preparats ofereixen la possibilitat de continuar celebrant aquestes Festes amb les tradicions i les receptes de sempre, però sense renunciar a la comoditat. 

El Corte Inglés proposa per a aquest Nadal una oferta de plats preparats que recupera l’esperit de la cuina lenta, pensada perquè els àpats continuïn sent protagonistes, propiciant converses que es cuinen a foc lent. Amb més de quaranta anys d’experiència, els plats preparats d’El Corte Inglés continuen apostant per receptes tradicionals, alhora que innovadores, elaborades a les cuines pròpies pels seus equips professionals. 

Entre les elaboracions més emblemàtiques d’aquests plats preparats destaca l’escudella i carn d’olla. Un plat que ja crea caliu fins i to abans d’arribar a la taula i que, servit amb galets, marca un dels inicis preferits dels àpats nadalencs. Tampoc no poden faltar a taula els canelons, melosos i saborosos, clar exemple de la cuina d’aprofitament que passa de generació en generació, a més de ser protagonistes indiscutibles dels dinars de Sant Esteve. 

Amb més de quaranta anys d’experiència, els plats preparats d’El Corte Inglés continuen apostant per receptes tradicionals. © El Corte Inglés

El catàleg nadalenc amplia aquesta experiència amb plats que eleven els àpats: carrilleres ibèriques que es desfan a la boca, acompanyades d’una gustosa salsa aromàtica; calderetes de rap amb gambes; la pularda farcida amb sala de Porto i foie gras; els espinacs a la catalana; o grans clàssics com el xai rostit, amb la pell cruixent i la carn melosa. També hi tenen un paper destacat els arrossos i fideuades, pensats per reunir tothom al voltant d’una mateixa cassola mentre els temes les Nadales animen l’ambient. 

Com a novetat, enguany El Corte Inglés presenta un menú especial de Nadal, disponible als punts de venda físics —com els diversos centres repartits per la ciutat de Barcelona, com el de Plaça Catalunya, Diagonal o Can Dragó— per 34 euros. Un menú concebut com una experiència completa, que comença amb entrants delicats —com el pastís de peix o una quiche de ceps i formatge Scamorza—, continua amb plats principals de caràcter festiu, com el rostit de pularda o la caldereta de rap amb gambes, acompanyats de la seva guarnició corresponent, com les patates panaderes o el saltat de bolets. 

Com a novetat, enguany El Corte Inglés presenta un menú especial de Nadal per 34 euros.

El menú es tanca amb unes postres que conviden a allargar la sobretaula, com la piràmide de xocolata negra Valrhona o la torrada de Santa Teresa amb sabor a Tortell de Reis. Tot plegat, amb la possibilitat de personalitzar el menú i adaptar-lo a cada àpat, el nombre de comensals o el caràcter de cada celebració. 

La proposta de plats preparats d’El Corte Inglés no busca substituir les tradicions de Nadal, però sí conservar l’essència d’aquests plats: amb menys temps dedicat a la cuina, per a destinar-lo als moments realment importants, però sense renunciar a la comoditat, el sabor, o l’excel·lència gastronòmica. 

El menú es tanca amb unes postres que conviden a allargar la sobretaula.
Compartir
Publicado por
Redacción TheNBP

Artículos recientes

  • Creativitat

ÚNICO, la galeria que reivindica els oficis d’ahir per a garantir l’arquitectura del demà

Des d’un espai de 400 metres quadrats al Poblenou, aquest projecte pioner en tot l'Estat…

21 de desembre de 2025
  • Professionals

La revolució dels despatxos: dones en joc i el repte de liderar l’esport del segle XXI

L'associació Dones en Joc s'ha presentat en societat amb un objectiu principal: fer un pas…

21 de desembre de 2025
  • El Bar del Post

Xavi Casinos: La mirada de la Gran Barcelona

Observa l’avançament gradual de la cendra, mentre degusta el fum inhalat del Romeo y Julieta…

20 de desembre de 2025
  • Opinió

El meu Verdaguer

Ferran Dordal i Albert Prat provoquen unes ganes boges de tornar a endinsar-se en l’univers…

20 de desembre de 2025
  • Escena

Jordi Garreta: “Un sap si realment vol ser actor en els moments difícils”

Jordi Garreta parla amb la calma de qui acaba de baixar d’un viatge intens. Després…

20 de desembre de 2025
  • Professionals

De programador a arquitecte informàtic: quan formar-se marca la diferència

La formació contínua com a motor de creixement professional en un sector en constant evolució

19 de desembre de 2025