Gastronomia

El Tast a la Rambla recupera el format i les dates prepandèmiques

La cita gastronòmica de l'artèria més famosa de la ciutat arriba a la seva vuitena edició i comptarà amb la participació d'uns 40 restaurants

Després de setmanes amb una afluència ja massiva i terrasses plenes, la Rambla farà un pas més la setmana que ve en el seu retorn a la normalitat amb una nova edició del Tast a la Rambla. La cita gastronòmica, organitzada per l’associació Amics de la Rambla i el grup Gsr, deixarà enrere les restriccions de la seva darrera edició, que es va celebrar en un recinte perimetrat i amb un aforament màxim d’unes 2.000 persones. A més, recuperarà les seves dates habituals abans de l’estiu. La vuitena edició començarà el dijous 2 de juny i s’allargarà fins al dilluns 6, aprofitant que és festiu.

“Veient com està la Rambla i com va funcionar el Tast la tardor passada, creiem que serà un èxit”, valora el president d’Amics de la Rambla, Fermín Villar. Per garantir que ho aconsegueixen, hi haurà una oferta de gairebé 40 restaurants, dels quals 14 estan situats a Ciutat Vella i vuit a la Rambla i els seus voltants.

Per cinc euros, es podran provar les tapes i plats de locals com Amar BarcelonaBabula Bar 1937, Can Culleres, Carmina, Cera 23, ChickoaDos Pebrots, Família NuriFonda España, La Pau, MirchMoka 1934, Bar Alegría, Casa Guinart, Pepa Tomate, Tapas 24, Telèferic i Xuba

Les postres seran de la Barcelona Chocolate Company del Museu de la Xocolata, L’Atelier, la Pastisseria Escribà i la Pastisseria Takashi Ochiai, entre altres. Per a la beguda, hi col·laboraran Coca-ColaEstrella Damm, Cinzano, Aperol Spritz i Royal Bliss. La startup Incapto posarà el cafè.

Lanzarote tornarà a ser el territori convidat, amb els seus formatges de cabra acompanyats pels vins de malvasia volcànica que portaran Bodegas Los Bermejos, El Grifo i Bodega Lágrima. En aquesta edició, se li sumaran Astúries i Castella-la Manxa. L’oferta gastronòmica es complementarà amb showcookings i tallers gratuïts, que es faran a l’espai situat al final de la Rambla de Santa Mònica.

Compartir
Publicado por
Cristina Martín Valbuena

Artículos recientes

  • Business and Talent

Rècord històric per a Fira de Barcelona: 350 milions d’euros mentre projecta l’expansió

Un 17% més d'ingressos, 300 congressos i tres milions de visitants. Són les xifres d'activitat…

12 de desembre de 2025
  • Barcelona Futur

Neurociència d’avantguarda: el BCAN pren forma a Mundet

El Barcelona Center for Applied Neurosciences transformarà l'antic teatre de les Llars Mundet en un…

12 de desembre de 2025
  • Ecosistema emprenedor

De l’aula al terreny: la catalana Level Instrukta transforma la formació en prevenció

Amb una plantilla de més de 40 treballadors i cinc centres distribuïts entre Sant Joan…

11 de desembre de 2025
  • Hotels amb historia

Lamaro Hotel: d’un enuig al Ritz a un hotel propi

El cinc estrelles que va ser l’antic Colón

11 de desembre de 2025
  • Gastronomia

De la gamba al capipota: els plats que triomfaran a taula aquest Nadal

Mercabarna serà el punt d’origen de molts dels ingredients que ompliran els àpats durant les…

11 de desembre de 2025
  • Ecosistema emprenedor

La fórmula màgica de Wizards Partners: passió, execució i visió per a escalar projectes

Amb una cartera de companyies que suma més de 92 milions d’euros de facturació anual,…

11 de desembre de 2025