Gastronomia

El Tast a la Rambla recupera el format i les dates prepandèmiques

La cita gastronòmica de l'artèria més famosa de la ciutat arriba a la seva vuitena edició i comptarà amb la participació d'uns 40 restaurants

Després de setmanes amb una afluència ja massiva i terrasses plenes, la Rambla farà un pas més la setmana que ve en el seu retorn a la normalitat amb una nova edició del Tast a la Rambla. La cita gastronòmica, organitzada per l’associació Amics de la Rambla i el grup Gsr, deixarà enrere les restriccions de la seva darrera edició, que es va celebrar en un recinte perimetrat i amb un aforament màxim d’unes 2.000 persones. A més, recuperarà les seves dates habituals abans de l’estiu. La vuitena edició començarà el dijous 2 de juny i s’allargarà fins al dilluns 6, aprofitant que és festiu.

“Veient com està la Rambla i com va funcionar el Tast la tardor passada, creiem que serà un èxit”, valora el president d’Amics de la Rambla, Fermín Villar. Per garantir que ho aconsegueixen, hi haurà una oferta de gairebé 40 restaurants, dels quals 14 estan situats a Ciutat Vella i vuit a la Rambla i els seus voltants.

Per cinc euros, es podran provar les tapes i plats de locals com Amar BarcelonaBabula Bar 1937, Can Culleres, Carmina, Cera 23, ChickoaDos Pebrots, Família NuriFonda España, La Pau, MirchMoka 1934, Bar Alegría, Casa Guinart, Pepa Tomate, Tapas 24, Telèferic i Xuba

Les postres seran de la Barcelona Chocolate Company del Museu de la Xocolata, L’Atelier, la Pastisseria Escribà i la Pastisseria Takashi Ochiai, entre altres. Per a la beguda, hi col·laboraran Coca-ColaEstrella Damm, Cinzano, Aperol Spritz i Royal Bliss. La startup Incapto posarà el cafè.

Lanzarote tornarà a ser el territori convidat, amb els seus formatges de cabra acompanyats pels vins de malvasia volcànica que portaran Bodegas Los Bermejos, El Grifo i Bodega Lágrima. En aquesta edició, se li sumaran Astúries i Castella-la Manxa. L’oferta gastronòmica es complementarà amb showcookings i tallers gratuïts, que es faran a l’espai situat al final de la Rambla de Santa Mònica.

Compartir
Publicado por
Cristina Martín Valbuena

Artículos recientes

  • Good News Barcelona

Un temple com una veritat

Visita actualitzada de les obres de la Sagrada Família, analizant-ne els detalls i els calendaris,…

18 d'agost de 2025
  • Baco Boca

Bonavista, la terrassa que revoluciona el Moxy Barcelona

Elevant-se sobre la ciutat, Bonavista -la nova terrassa de l'Hotel Moxy Barcelona- irradia energia amb…

18 d'agost de 2025
  • Ecosistema emprenedor

The Blue Box, el dispositiu per detectar càncer de mama amb una prova d’orina

L'empresa es prepara per començar els assajos clínics a Europa, amb l'objectiu de obtenir el…

18 d'agost de 2025
  • Ecosistema emprenedor

El Barcelona Contech Hub impulsa la tecnologia en la construcció amb mirada internacional

El 'hub' agrupa 70 membres que inclouen des de grans corporacions a 'startups', que ara…

18 d'agost de 2025
  • Opinió

Reciclar a la ciutat

Ha mort Javier Rui-Wamba Martija, fundador de la consultora d'enginyeria Esteyco, i n’he llegit uns…

18 d'agost de 2025
  • Good News Barcelona

Nepalí de naixement, catalana d’adopció

Chandra Kala va aterrar a Barcelona fa vint-i-set anys, venia d’un orfenat de Katmandú, on…

18 d'agost de 2025