Gastronomia

The Grill és el nou restaurant a New York on tothom vol estar

The Grill és el nou restaurant a New York del que tothom parla, i aquells que encara no han aconseguit taula persisteixen en reservar a través d’OpenTable o e-mail (úniques possibilitats), el que mostra que corren nous aires. Aquí es ve a gaudir, tot és espectacularment deliciós… i car (only credit card).

El lloc és el mateix que durant anys va albergar el restaurant més chic de la ciutat, The Four Seasons, al famós Seagram Building de l’arquitecte Ludwig Mies van der Rohe. De fet quan aquest, que alguns consideraven casa seva i part de la seva vida, va tancar les seves portes fa un any, va suposar la fi d’una època, i per a molts acceptar que altres temps i sobretot altres tribus s’estaven fent amb el Midtown. Aquí van celebrar el seu aniversari John F. Kennedy i l’escriptor Norman Mailer. Aquí han menjat, durant dècades, els Obama, Valentino, Anna Wintour, Diane von Furstenberg i un llarg etcètera. En una de les seves sales, la Grill Room, se celebrava els anys 80 un dinar batejat per Esquire com el power lunch per la quantitat de poderosos que el freqüentaven i les decisions que es prenien entre plat i plat.

Ara els pantalons chinos i americanes a l’estil de Silicon Valley predominen als vestits i corbates. Noves cares que tenen el poder i saben triar. The Grill és perfecte, segueix sent igual de glamurós, es menja bé (cuina americana clàssica als comandaments del cèlebre xef Mario Carbone), l’espai modernista ha preservat els emblemàtics interiors de Philip Johnson i els cambrers en smokings de Tom Ford (per descomptat) fan sentir-se protagonistes d’aquesta alta comèdia gastronòmica. Comparteix aquest cobejat espai amb el veí The Pool, on el cuiner Rich Torrisi permet fer un bany a la piscina original del Four Seasons, tot degustant els millors plats de peix i marisc.

Si, definitivament, és el lloc. Exciting!!!

Compartir
Publicado por
Vivirdemais

Artículos recientes

  • Good News Barcelona

The New Barcelona Post, premi al Millor Disseny Editorial Digital de l’APPEC

L’Associació de Publicacions Periòdiques en Català reconeix el magazín digital per la seva "estètica moderna,…

24 d'octubre de 2025
  • Good News Barcelona

El nen que somiava la seva botiga de sabates

Algunes de les passes que es fan cada dia al món es fan dins de…

24 d'octubre de 2025
  • Lletres

L’home que mai no va deixar de divertir-se

Lluís Permanyer moria ahir als 86 anys deixant darrere seu un impressionant corpus de crònica…

24 d'octubre de 2025
  • Good News Barcelona

El ‘coworking’ més gran d’Espanya es prepara per obrir a Barcelona ja ocupat al 50%

El centre que obrirà Aticco al 22@ tindrà una capacitat de 2.200 treballadors distribuïts en…

23 d'octubre de 2025
  • Business and Talent

El fil vermell que uneix Segundo Plato, Mathew i Superlativa amb Netmentora

Netmentora celebra la cinquena edició de la Impact Night amb quatre premiats i un reconeixement…

23 d'octubre de 2025
  • Good News Barcelona

La Nova Cuina Catalana protagonitzarà una edició històrica del Gastronomic Forum Barcelona

El saló gastronòmic reunirà per primera vegada tots els xefs catalans amb tres estrelles Michelin

23 d'octubre de 2025