Gastronomia

Enrique Tomás entra en el gran consum de la mà de Gallina Blanca

Les dues marques s'alien per crear un nou brou fet amb pernil

Gallina Blanca i Enrique Tomás han creat conjuntament un brou de pollastre, i de pernil. Ho han explicat Enrique Tomás, director general de l’empresa amb seu a Badalona, i Josep Arcas, gerent general de GB Foods, que han assegurat que els seus respectius equips estan explorant noves possibles aliances.

Els directius han destacat que, en els 12 primers dies des que es va llançar el producte, s’han venut 80.000 ampolles. Han aconseguit pràcticament un trencament d’estoc, ha assegurat Arcas. La primera tanda del nou producte és de cinc milions d’unitats. El nou brou està elaborat amb la punta del pernil, i no amb os, com passa habitualment, ha assenyalat Tomás. Amb aquest producte pretenen oferir un brou “que connecti més amb el consumidor espanyol”, ha afegit Arcas.

El llançament del nou producte no ha requerit invertir a adaptar cap línia de producció, ja que s’elabora a la fàbrica de Gallina Blanca d’Extremadura sense realitzar modificacions. Amb aquest brou, la marca d’Enrique Tomás entra en el canal de gran consum, mentre que representa un llançament significatiu per a Gallina Blanca perquè va dirigit a un segment premium. 

Arcas ha detallat que Gallina Blanca té el 43% de la quota de mercat de brou envasat, i que aquest mercat creix un 6% anual, en una societat en la qual els ciutadans habitualment no disposen de temps suficient per a preparar els seus propis brous. Els envasats estan en el 60% de les llars espanyoles, mentre que el 20% del total del brou que es consumeix és envasat, per la qual cosa encara existeix marge de creixement.

Compartir
Publicado por
Anna Badia López

Artículos recientes

  • Ecosistema emprenedor

La fórmula màgica de Wizards Partners: passió, execució i visió per a escalar projectes

Amb una cartera de companyies que suma més de 92 milions d’euros de facturació anual,…

11 de desembre de 2025
  • Opinió

Repensar el món des de Barcelona

La capital catalana, com ​​una de les noves ciutats globals de referència, té l'oportunitat i…

11 de desembre de 2025
  • Good News Barcelona

30 anys de PortAventura: de parc temàtic a destinació integral

El director general de PortAventura World, Fernando Aldecoa, repassa en una entrevista l'impacte de tres…

11 de desembre de 2025
  • Escena

El Mago Pop retornarà ‘Mar i Cel’ a l’escenari

L’il·lusionista i propietari del Teatre Victòria ha comprat els drets del musical a Dagoll Dagom,…

10 de desembre de 2025
  • Ecosistema emprenedor

Dan*na, el bioplàstic català que vol revolucionar el futur de l’electrònica

La startup, amb seu al Parc Científic de Barcelona, ha iniciat la producció del PLH,…

10 de desembre de 2025
  • Gaudeix de Barcelona

Els plans més gurmets del Nadal

Escudelles que abracen, sopars de gala, torrons impossibles i vistes de postal. Així es viuen…

10 de desembre de 2025