Gastronomia

Enrique Tomás entra en el gran consum de la mà de Gallina Blanca

Les dues marques s'alien per crear un nou brou fet amb pernil

Gallina Blanca i Enrique Tomás han creat conjuntament un brou de pollastre, i de pernil. Ho han explicat Enrique Tomás, director general de l’empresa amb seu a Badalona, i Josep Arcas, gerent general de GB Foods, que han assegurat que els seus respectius equips estan explorant noves possibles aliances.

Els directius han destacat que, en els 12 primers dies des que es va llançar el producte, s’han venut 80.000 ampolles. Han aconseguit pràcticament un trencament d’estoc, ha assegurat Arcas. La primera tanda del nou producte és de cinc milions d’unitats. El nou brou està elaborat amb la punta del pernil, i no amb os, com passa habitualment, ha assenyalat Tomás. Amb aquest producte pretenen oferir un brou “que connecti més amb el consumidor espanyol”, ha afegit Arcas.

El llançament del nou producte no ha requerit invertir a adaptar cap línia de producció, ja que s’elabora a la fàbrica de Gallina Blanca d’Extremadura sense realitzar modificacions. Amb aquest brou, la marca d’Enrique Tomás entra en el canal de gran consum, mentre que representa un llançament significatiu per a Gallina Blanca perquè va dirigit a un segment premium. 

Arcas ha detallat que Gallina Blanca té el 43% de la quota de mercat de brou envasat, i que aquest mercat creix un 6% anual, en una societat en la qual els ciutadans habitualment no disposen de temps suficient per a preparar els seus propis brous. Els envasats estan en el 60% de les llars espanyoles, mentre que el 20% del total del brou que es consumeix és envasat, per la qual cosa encara existeix marge de creixement.

Compartir
Publicado por
Anna Badia López

Artículos recientes

  • Good News Barcelona

Automobile Barcelona apunta a 350.000 visitants mentre accelera cap a l’electrificació

El saló internacional organitzat per Fira de Barcelona reunirà 29 marques automobilístiques del 9 al…

29 d'abril de 2025
  • Creativitat

L’art digital despunta a Barcelona amb l’OFFF Festival

L'esdeveniment comptarà per primer any amb un programa d'activitats gratuïtes a la zona de Glòries,…

29 d'abril de 2025
  • Barcelona Global Young Talent

“L’educació de qualitat i les habilitats digitals són clau per als joves”

Entrevistem Eric Antràs Agut, participant del programa de lideratge i ciutat de Barcelona Global i…

29 d'abril de 2025
  • Hashtag Barcelona

La foto de Collboni

El dia de Sant Jordi, l’alcalde Jaume Collboni va publicar una fotografia, al seu compte…

29 d'abril de 2025
  • Ecosistema emprenedor

DeepUll aixeca 50 milions per accelerar el diagnòstic de la sèpsia

L'empresa de tecnologia mèdica destinarà els recursos a la validació clínica de la seva solució

29 d'abril de 2025
  • Professionals

El patronat de la Fundació La Caixa relleva Ángel Simón com a conseller delegat de CriteriaCaixa

El president de Naturgy, Francisco Reynés, és designat nou membre del consell i serà nomenat…

29 d'abril de 2025