Gastronomia

Tosar i Zahera protagonitzen de nou l’anunci de ‘Voll-Damm’

El curtmetratge ha estat ideat per publicista Oriol Villar i dirigit pel cineasta Alberto Rodríguez

Quins passos s’han de seguir per assolir l’excel·lència a l’hora de tirar una canya de Voll-Damm? Aquest és el fil conductor de Els 5 Passos, el nou curtmetratge que Damm ha estrenat aquest dilluns per promocionar la seva cervesa doble malta. Ideada novament pel creatiu Oriol Villar, es tracta de la quarta entrega de la saga Doble o Res, i torna a estar protagonitzada per Luis Tosar i Luis Zahera, que han estat dirigits pel cineasta Alberto Rodríguez, que també repeteix.

Ambientat en una solitària i inhòspita nau industrial portuària, el curtmetratge es planteja com un thriller en el qual cinc cambrers s’enfronten a un repte sense segones oportunitats: aprendre a tirar correctament i amb la màxima precisió una canya de Voll-Damm per tal de poder gaudir de cada un dels seus matisos, ja que “no totes les cerveses són iguals”.

Tosar interpreta a un personatge despietat encarregat d’instruir a un grup de cambrers escollits entre “el pitjor del pitjor”, amb durs entrenaments durant 200 dies orientats a aconseguir que serveixin la canya perfecta. En aquest procés, compta amb l’ajut del personatge que interpreta Zahera —que enguany ha rebut un Goya pel seu paper a As bestas—, i que sotmet als concursants a diferents proves.

Els cinc passos en els quals han d’excel·lir es presenten com un minuciós ritual: seleccionar correctament el got; assegurar-se que tingui la temperatura correcta; descartar primer l’escuma malmesa amb “un cop precís de canell”; tirar la canya amb una inclinació exacta de 45 graus per facilitar “que la cervesa llisqui amb suavitat i mantingui el carbònic”; i l’obertura final de l’aixeta del tirador per formar una corona perfecta de crema “per a la reina de les canyes”. Un dels cambrers, enguany el més avantatjat, és Artur Busquets, protagonista del curt de l’any passat, juntament amb Tosar, on va haver d’aprendre el valor de cada un dels senzills ingredients d’una truita de patates.

Compartir
Publicado por
Redacción TheNBP

Artículos recientes

  • Ecosistema emprenedor

La informàtica i3e s’acosta a les pimes després de superar els 35 milions d’euros

En els seus 25 anys de trajectòria, l'empresa de solucions tecnològiques, amb seu a l'Hospitalet…

5 de setembre de 2025
  • Professionals

El biòleg que estima els primats

Raúl Cabrera Porcel és biòleg i cuidador del parc zoològic de Barcelona, a l’àrea de…

5 de setembre de 2025
  • Creativitat

La fira SWAB reivindica Barcelona com a aparador de l’art contemporani

En la seva 18a edició, l'esdeveniment, que se celebrarà del 2 al 5 d'octubre en…

4 de setembre de 2025
  • Professionals

Dani Clará (Rosa Clará): “Vull seguir innovant sense perdre l’ADN”

Una conversa amb Rosa Clará i el seu fill, Dani Clará, sobre el passat, present…

4 de setembre de 2025
  • Ecosistema emprenedor

La plataforma Slalom preveu superar el milió d’euros connectant marques i creadors

L'eina digital, pionera a Europa, permet a les empreses que vulguin generar continguts a xarxes…

3 de setembre de 2025
  • Creativitat

La Fundació Úniques reivindica el col·leccionisme d’art en femení

A través d’exposicions i una col·lecció pròpia d’obres creades per dones, i des del cor…

3 de setembre de 2025