Barcelona Global Young Talent

BARCELONA GLOBAL YOUNG TALENT

Els participants del programa de lideratge i ciutat de Barcelona Global, Barcelona 2040, ens comparteixen la seva visió sobre la Barcelona del futur a la qual aspirem i propostes d'impacte per a la ciutat.

"Barcelona ha de seguir posicionada com un dels ecosistemes innovadors més competitius d'Europa"

22 De MAIG DE 2024

Albert Solé Frexas, manager d’Innovació a l’European Institute of Innovation & Technology (EIT) Urban Mobilty i responsable de gestionar i implentar projectes d'R&D en l’àmbit de la mobiltiat urbana. 

"Espero que el 2040 Barcelona sigui més Barcelona que mai"

17 D'ABRIL DE 2024

Frankie Puig, consultor d'estratègia de marca a Alegre Roca i aprenent del premiat publicista Toni Segarra. També desenvolupa una 'startup' basada en AI generativa.

"Barcelona ha de prendre el seu camí"

20 DE MARÇ DE 2024

Daniel Senserrich Guitart, responsable comercial a la ciutat de Barcelona de Vila Viniteca, una de les empreses de distribució de vins més destacades a nivell europeu, amb més de 10.000 referències de tot el món i també una suma important de destil·lats

"És imprescindible integrar els joves en les decisions de la ciutat"

21 DE FEBRER DE 2024

Carles Alsina, CEO de la corredoria d'assegurances Sabseg Group i participant del programa de lideratge i ciutat de Barcelona Global, anima a preguntar-se "Què espera Barcelona de tu per a l'any 2040?"

"Barcelona ha d’adoptar el seu propi model de ciutat"

17 DE GENER DE 2024

Entrevistem Valeria Andrade, participant del programa de lideratge i ciutat de Barcelona Global, Barcelona 2040, consultora a Anteverti i especialista sènior de congrés per a l'Smart City Expo World Congress