Empreses en ACCIÓ

EMPRESES EN ACCIÓ

Amb la col·laboració d'ACCIÓ, l’agència per la competitivitat de l’empresa del Govern de la Generalitat, us destaquem en aquesta secció casos d’èxit de companyies repartides pel territori que han utilitzat la cartera de serveis de l’agència per internacionalitzar-se, obtenir finançament o impulsar projectes d’innovació i transformació.

IoT aranès per mitigar els riscos de l'emergència climàtica

23 DE NOVEMBRE DE 2023

Arantec ha desenvolupat tecnologia per gestionar els paràmetres ambientals i prevenir fenòmens com les inundacions i les allaus.

Specialisterne: l’Inclusió Laboral de persones amb autisme es lidera des de Sant Cugat

9 DE NOVEMBRE DE 2023

Aquesta empresa social, d'arrels daneses, coordina des de Catalunya la majoria dels mercats en què està present. Factura 20 milions a nivell global i té clients com CaixaBank, Santander o IBM.

Smart Lollipop, el ‘caramel’ que detecta malalties i evita les agulles

16 DE JUNY DE 2023

L'empresa gironina ha desenvolupat un dispositiu per diagnosticar la hipercolesterolèmia i la celiaquia mitjançant la saliva

Una segona vida per a les membranes d’òsmosi inversa

25 D'OCTUBRE DE 2023

Ecomemb regenera aquests materials filtrants per allargar-ne la vida útil mitjançant un procés químic. La companyia es va fundar a finals de 2022 i vol accelerar el seu creixement amb una ronda de finançament.

Innovamat: Revolució a l’aula

12 D'OCTUBRE DE 2023

La 'startup' barcelonina ha desenvolupat una proposta educativa per fomentar l'aprenentatge competencial, personalitzat i pràctic de les matemàtiques. La iniciativa, que enguany ha tancat una ronda de finançament de 20 milions, ha estat distingida amb el segell 'Catalonia Exponential Leaders', que concedeix ACCIÓ, l'agència per a la competitivitat de l'empresa de la Generalitat.

Avinent: 65 anys de fabricació i innovació

28 DE SETEMBRE DE 2023

L'empresa, que va iniciar la seva activitat produint components industrials, ara també està especialitzada en el sector sanitari i implantologia dental. El seu últim projecte, Inmoovs, se centra en la podologia i les plantilles personalitzades fabricades amb tecnologia d'impressió 3D.

Etecnic: gestió de la mobilitat elèctrica de principi a fi

14 DE SETEMBRE DE 2023

L'empresa de Reus administra més de 7.000 carregadors i aquest any facturarà 7 milions d'euros, un 80% més, gràcies a l'increment del nombre de clients, que es reparteixen al 50% entre el sector públic i privat. La firma valoraria l'entrada d'un soci industrial al capital per accelerar la internacionalització.

Devicare es marca com a objectiu ser el referent en tractaments urològics

27 DE JULIOL DE 2023

L'empresa barcelonina manté un ritme de creixement a doble dígit i ja ha aconseguit que el 60% de la facturació procedeixi del mercat internacional. Ara ha constituït també un equip comercial propi a Espanya i contempla més adquisicions per accelerar el seu pla de negoci. L'any 2021 ja va créixer amb la compra d'Urogelus a M4 Pharma.

Kriskadecor s’acosta al centenari plenament internacionalitzada

13 DE JULIOL DE 2023

Gràcies a la seva aposta per convertir les cortines metàl·liques en un element decoratiu de referència per a molts interioristes, el 80% de la facturació de l'empresa de Montblanc correspon ja a mercats estrangers, amb especial rellevància dels Estats Units

Infosa: La internacionalització imparable de la sal marina

29 DE JUNY DE 2023

Amb seu a La Ràpita, és la tercera empresa que comercialitza més sal marina als Estats Units. Més de la meitat del seu negoci prové de mercats internacionals i es planteja a mitjà termini obrir centres de producció a l'estranger per estar més a prop dels seus clients.