Finançant el futur

FINANÇANT EL FUTUR

Amb la col·laboració de l'Institut Català de Finances (ICF) us destaquem en aquesta secció casos d'èxit de companyies i entitats que han utilitzat la cartera de serveis i productes que ofereix aquesta entitat de banca pública, que té per objectiu impulsar el creixement empresarial, l'emprenedoria i la innovació i finançar projectes estratègics per a l'economia catalana.

La Lira Ampostina, la banda i escola de la qual emergeixen músics cap a tota Europa

11 DE JULIOL DE 2024

Impulsada fa més d'un segle, l'entitat ofereix formació de grau mitjà per nodrir a la seva banda, alhora que exerceix de planter d'intèrprets que després opten per dedicar-se professionalment a la música

Bejao, l'aplicació per entrenar en comunitat amb 'influencers' de 'fitness' i nutrició

15 DE MAIG DE 2024

La plataforma, que recentment ha rebut el suport de l'ICF, ofereix als creadors de contingut vinculats a l'exercici i l'alimentació una via de monetització, convertint als seus seguidors a les xarxes socials en subscriptors.

Aliança entre Explotacions Oscar Navarro, WWF i Edeka per a produir cítrics sostenibles

9 DE GENER DE 2024

La companyia d'Amposta adquireix una finca en la qual la producció requerirà menys aigua i pesticides i serà respectuosa amb la biodiversitat.

La quarta generació de Josep Masachs expandeix el negoci amb dos nous cellers

27 DE DESEMBRE DE 2023

L'empresa familiar ha comprat aquest any la Masia Olivella a Castellví de la Marca i es fixa com a objectiu potenciar les seves pròpies referències.

Més espai per a la cultura del centenari Centre de Lectura de Reus

21 DE DESEMBRE DE 2023

L'ateneu fundat el 1859 sumarà 1.000 metres quadrats a les seves instal·lacions, que inclouen una de les principals biblioteques patrimonials de Catalunya.

Inversió nòrdica a Viladecavalls

19 DE DESEMBRE DE 2023

Iceland Seafood International inverteix 3 milions a la seva planta catalana per incrementar la producció i ser més sostenible.

La Fundació Resilis suma 80 pisos a Deltebre per a la seva xarxa d’habitatges de lloguer social

14 DE DESEMBRE DE 2023

Gràcies a aquesta adquisició, que ha estat finançada per l'ICF, l'entitat compta ja amb 450 immobles destinats a col·lectius vulnerables.

Una fàbrica verda per a la indústria sostenible que propugna Plasticband

12 DE DESEMBRE DE 2023

L'empresa de producció de maquinària i consumibles d'embalatge s'ha consolidat com el fabricant d'Europa més ràpid en la seva categoria.

Ohtels avança cap a un model de turisme més sostenible

5 DE DESEMBRE DE 2023

El grup, present a Catalunya i Andalusia, ha equipat nou dels seus 13 hotels amb un total de 2.680 plaques fotovoltaiques

Escolta activa en pro de la salut mental

28 DE NOVEMBRE DE 2023

La Fundació Ajuda i Esperança acumula més de tres dècades atenent persones que busquen suport a través del Telèfon de l'Esperança. En els últims anys ha ampliat els seus serveis, amb el telèfon de prevenció del suïcidi i un xat per a joves.