Barcelona Global Duets

BARCELONA GLOBAL DUETS

Tornen els Barcelona Global Duets, una sèrie de diàlegs a través de la mirada de dos barcelonins globals, un resident a Barcelona i un altre fora d'Espanya. En aquesta pàgina pots recuperar tots els articles i vídeos de les sessions. 

Aleix Paris: “El cotxe autònom salvarà milions de vides”

13 D'ABRIL DE 2023

En la tercera sessió dels Barcelona Global Duets, l'enginyer de software barceloní, que treballa per a Waymo, la filial de vehicles autònoms de Google, conversa sobre les ciutats del futur amb l'urbanista Ramon Gras, que demana per a Barcelona canvis urbanístics que permetin donar un nou impuls a l'economia, a l'atracció de talent i a la quarta revolució industrial.

Antoni Esteve i Luis de Lecea dialoguen sobre la salut del son a ‘Barcelona Global Duets’

13 DE MARÇ DE 2023

En la segona sessió de Barcelona Global Duets, els especialistes Antoni Esteve, des de Barcelona i Luis de Lecea, des de Stanford, exposen per què dormir bé és essencial per a la salut.

Toni Segarra i Ignasi Puig reinicien els diàlegs ‘Barcelona Global Duets’

23 DE FEBRER DE 2023

En el primer Barcelona Global Duets de l'any els publicistes Toni Segarra i Ignasi Puig destaquen la bona percepció que es té de la ciutat a l'exterior, però urgeixen a canviar la velocitat, a executar les reformes necessàries i a prendre consciència que la capital catalana competeix en una lliga de ciutats on la competència és ferotge.