Barcelona Hub d’Art Ciència i Tecnologia: Hac Te

Explorar i desenvolupar les interseccions entre art, ciència i tecnologia per enfortir la transformació digital de la societat. Aquest és l’objectiu d’Hac Te (Hub d’Art, Ciència i Tecnologia), impulsat per institucions catalanes de referència per fer de Barcelona un pol global de recerca, formació, difusió, transferència i producció en aquest àmbit.

Hac Te analitza l'impacte econòmic i social de l'art a Catalunya

10 DE MAIG DE 2023

Aquesta setmana, amb l’últim episodi, es quantifica l’impacte econòmic i social de la cultura digital a Catalunya. Hi participen la comissària del Sónar+D, Antònia Folguera; el conseller delegat de Tech Barcelona, Miquel Martí, i la responsable executiva d’Hac Te, Astrid Rousse.

 

Hac Te analitza l'art digital en un nou capítol de la sèrie ‘Art + Ciència + Tecnologia’

3 DE MAIG DE 2023

Aquesta setmana, s’analitza i clarifica el concepte d’art digital i la posició de Barcelona en aquesta disciplina. Hi participen la professora de la UOC Irma Vilà; l’artista resident Pedro Torres; l’artista i professor de la UOC Joan Soler-Adillon; el tècnic del Lab de soft/hardware d’Hangar Miguel Ángel de Heras, i el director de la NewArtFoundation, Vicente Matallana.

El segon capítol de ‘Art+Ciència+Tecnologia’ analitza les col·laboracions en ‘artech’

26 D'ABRIL DE 2023

En aquest capítol s’analitzen les col·laboracions amb la participació de l’investigador emèrit de l’Institut de Recerca Biomèdica-BI Ernest Giralt; l’exalumne de la UPC Marc Gálvez; el professor de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicacions de Barcelona de la UPC Ferran Marqués, i la professora d’EINA i artista en residència a Melis-UPF Jo Milne.

Hac Te estrena la sèrie d'audiovisuals 'Art+Ciència+Tecnologia'

19 D'ABRIL DE 2023

En aquesta primera càpsula es reflexiona sobre la necessitat de donar respostes transversals des dels camps de les arts, la ciència i la tecnologia a reptes contemporanis tan complexos com el canvi climàtic o la transformació digital.