Top influents del mes de setembre del 2018

TOP INFLUENTS DEL MES

 Setmana a setmana, una selecció dels tres protagonistes que més han destacat

Setmana del 24 al 30 de setembre

Mercè Conesa

Presidenta Port de Barcelona

El Port de Barcelona ha presentat PierNext, un hub digital per divulgar les iniciatives innovadores en el món de la logística, el transport i els ports. 

Montse Martí

Directora de Desarrollo de Negocio de MartíDerm

Montse Martí, al costat de Mª Helena Antolín (Vicepresidenta Grup Antolín) i Rocío Hervella (Consellera Delegada Prosol) han estat premiades en l'Onzena edició de la Conferència Internacional Women 's Entrepreneurial Challengers (IWEC), xarxa mundial de dones empresàries, celebrada a Xangai.

Pol Morillas

Politòleg

El Patronat del Barcelona Centre for International Affairs (CIDOB) ha nomenat, després d'un concurs internacional, a Pol Morillas com a nou director de l'entitat, en substitució de Jordi Bacaria.

Setmana del 17 al 23 de setembre

Sergio Oslé

President de Movistar+

Després de l'acord assolit al maig entre Telefónica i Netflix, els continguts d'aquesta última plataforma estaran disponibles a Movistar + a partir del proper mes de desembre.

Marcos Garzo

Director General Nike Iberia

Nike ha escollit Barcelona per obrir el seu primer Nike Live a Europa el 2019, que estarà situat a El Corte Inglés de Portal de l'Àngel. El Nike Live de Barcelona serà el tercer del món després de Los Angeles i Tòquio.

Manu Guix

Músic

El tàndem format per Àngel Llàcer i Manu Guix dirigeixen una versió del musical " La jaula de las locas" d’Herman i Fierstein, al teatre Tívoli de Barcelona, en una producció de Nostromo Live.

Setmana del 10 al 16 de setembre

Isidro Fainé

President de la Fundació Bancària "la Caixa"

Isidro Fainé ha estat guardonat amb el premi a la Filantropia que atorga la revista Forbes com a reconeixement a la tasca social que ha realitzat al capdavant de la Fundació Bancària "la Caixa", que concentra el 90% dels actius de totes les fundacions espanyoles.

Moon Myeong Young

Vicepresident Executiu d'Asiana Airlines

Des del 30 d'agost, la companyia aèria Asiana Airlines connecta Barcelona i Seül amb un vol directe que unirà les dues ciutats amb quatre freqüències setmanals.

Román de Vicente

Director General d'Anagrama

De Vicente ha estat nomenat director general de l'editorial Anagrama, prenent el relleu d'Oriol Castanys. De Vicente és vicepresident del Gremi d'Editors i membre de la Junta Directiva de la Federació de Gremis d'Editors d'Espanya.

Setmana del 3 al 9 de setembre

Christina Scheppelman

Directora Artística del Liceu

El Gran Teatre del Liceu iniciarà la seva nova temporada, el 14 de setembre, amb el retorn de la Companyia Nacional de Dansa, que oferirà el ballet Don Quixot de Ludwig Minkus coregrafiat pel seu director José Carlos Martínez.

Thomas Meyer

Conseller Delegat de Desigual

El fundador i Conseller Delegat de Desigual torna a ser el propietari únic de l'empresa, després d'haver recomprat al grup francès Eurazeo el 10% del capital que va adquirir el 2014. Desigual, fundada el 1984, compta amb més de 4.500 empleats, està present en un centenar de països i té més de 500 botigues pròpies.

Jose Gallardo

President d'Almirall

L'empresa farmacèutica Almirall consolida i reforça la seva presència a Estats Units amb la compra, per 550 milions de dòlars, d'una cartera de cinc productes de la divisió de Dermatologia Mèdica de l'empresa Allergan.