L'equip directiu de ToGrowfy, empresa impulsora d'aquesta iniciativa

Neix una iniciativa solidària per ajudar a les empreses a captar fons europeus

La plataforma Vamos a crecer, be Ready! ha estat impulsada des de l'empresa ToGrowfy i comptarà amb la participació de directors i directores generals de diferents empreses

Amb motiu de la posada en marxa del programa Next Generation EU i, en general, de la disponibilitat de fons públics, empresaris i especialistes en diferents àrees s’han unit per llançar el programa Vamos a crecer, be ready! Aquesta iniciativa pretén oferir una ajuda a cost zero a les empreses que vulguin intentar accedir als fons econòmics que es posaran en marxa.

Des de ToGrowfy, l’empresa impulsora d’aquesta iniciativa, asseguren que hi ha moltes empreses que tenen el potencial d’aconseguir ajudes, però que no tenen prou coneixement o orientació per presentar propostes prou atractives. “Aquests fons poden ser un impuls molt important per a moltes empreses, i si es fa una proposta adequada i es compleixen els requisits no és tan complicat accedir-hi”, comenta la directora de comunicació de ToGrowfy, Sandra Ferrer.

Aquest programa consisteix en un seguit de sessions orientatives que tindran lloc en els pròxims onze mesos, el termini de temps aproximat per poder accedir als fons. El 4 de març va tenir lloc la primera sessió i la propera està prevista pel 15 d’abril. L’accés a aquesta plataforma és completament gratuït, i si després de rebre l’orientació bàsica una empresa decideix que vol contractar un professional que l’acompanyi al llarg de tot el camí, des de Togrowfy també ofereixen aquesta possibilitat.

“L’experiència ens diu que moltes empreses no coneixen aquestes ajudes, i si les coneixen moltes no saben com accedir-hi”, diu  Ferrer. En les diferents sessions que s’organitzaran hi participaran directors generals de diferents empreses, que aportaran el seu coneixement i experiència. La idea és també orientar a les companyies sobre quins són els ajuts o fons que més s’adapten a les seves necessitats, ja que no tots van destinats al mateix sector. La primera sessió ha tingut lloc aquest dijous 4 de març, però qui vulgui adherir-se a la iniciativa ho pot fer en qualsevol moment, encara que ja hagi començat.

Els impulsors d’aquesta acció asseguren que a causa de la complicada situació econòmica que estem vivint, és indispensable la solidaritat. “Creiem que ara mateix és vital per al sector empresarial que hi hagi solidaritat, com més empreses tirin endavant i segueixin creixent més activitat econòmica hi haurà al nostre país, i tots hi sortirem guanyant”, comenta Sandra Ferrer.