Edificio Creek Valley Hotel Colorado Creek PortAventura World
Nou edifici de l'Hotel Colorado Creek.

PortAventura World inverteix 16 milions en l’ampliació de l’Hotel Colorado Creek

El complex d'oci i turisme reforça l'oferta hotelera, arribant fins a les gairebé 2.500 habitacions

Amb la mirada posada en la imminent temporada d’estiu, PortAventura World continua reforçant l’oferta hotelera mitjançant l’ampliació de l’Hotel Colorado Creek. L’establiment de quatre estrelles ha sumat 141 habitacions en un nou edifici, apropant-se a un total de 300.

El nou edifici ha estat dissenyat seguint el característic disseny del Colorado Creek, inspirat en el Vell Oest amb la intenció de fer sentir als hostes com si estiguessin als antics ranxos dels Estats Units. L’ampliació també ha inclòs dotar l’hotel amb una piscina —fins ara no la tenia— i un nou restaurant, arribant, juntament amb el nou edifici, fins a una superfície total de 18.000 metres quadrats.

L’ampliació ha suposat una inversió de 16 milions d’euros, que s’afegeixen als 25 milions del Colorado Creek. Inaugurat el 2019, aquest hotel temàtic va ser el primer del complex d’oci i turisme amb zero emissions. Aquesta aposta s’ha anat estenent als altres establiments hotelers del grup.

El nou edifici del Colorado Creek obrirà les portes aquest dissabte. Se suma així als altres hotels de PortAventura World que ja estan oberts: el mateix Hotel Colorado Creek, PortAventura, Gold River i La Mansión de Lucy. Durant aquest mes obrirà el Caribe i només quedarà pendent El Paso. En total, el complex d’oci i turisme compta amb gairebé 2.500 habitacions.

L’ocupació prevista en els hotels que ja estan oberts durant els pròxims dies és del 90%, detalla el director general de Negoci, David García. Així mateix, les reserves per als mesos de juny i juliol se situen en un 45% d’ocupació.

Des del 15 de maig, els parcs d’atraccions PortAventura i Ferrari Land estan oberts. A partir del 23 de juny, ho estarà també el Caribe Aquatic Park.

Piscina Hotel Colorado Creek
Nova piscina de l’Hotel Colorado Creek.