leo messi museu de cera barcelona
La figura de Leo Messi és una de les protagonistes de la nova etapa.

El Museu de Cera reobre amb Messi, Joan Roca, Rosalía i Floquet de Neu

Barcelona compta des d'aquest cap de setmana amb una nova oferta d'oci que permetrà revitalitzar la Rambla i sumar un nou atractiu turístic a la ciutat. El renovat Museu de Cera ha reobert les portes després d'una inversió de sis milions d'euros.

Les figures de Leo Messi, Floquet de Neu i de l’activista Greta Thunberg són algunes de les estrelles de la nova etapa del Museu de Cera de Barcelona. Tal com va avançar The New Barcelona Post, el museu ha reobert les portes aquest desembre, després d’una remodelació integral que ha suposat una inversió de sis milions d’euros i que s’ha prolongat al llarg de nou mesos.

La nova empresa gestora, Advanced Leisure Services (ALS) vol oferir als visitants “una nova experiència” basada en la tecnologia i en la renovació permanent del catàleg de personatges, que inclourà a icones de la música, l’esport, el cinema, la cuina o la història, amb més de 120 figures distribuïdes en 28 escenaris diferents de l’històric edifici de Passeig de la Banca.

Floquet de Neu i Greta Thunberg, a les portes del museu, al Passeig de la Banca.

El renovat Museu de Cera ha volgut donar molta importància a personatges que han portat la marca Barcelona a tot el món, com Leo Messi, Rosalía, Pau Gasol, Marc Márquez i xefs com Joan Roca i Jordi Cruz. Pròximament també arribarà una figura de Ferran Adrià. Una de les sales més espectaculars és la dedicada a la música, amb les figures de David Bowie, Michael Jackson, Freddie Mercury o els Beatles. Entre els nous inquilins del museu també figuren Billie Eilish, Úrsula Corberó, Serena Williams, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Stephen Hawking, Adele, Taylor Swift, Obama i Merkel.

Joan Roca Museu de Cera Barcelona
El xef Joan Roca és un dels nous personatges del museu.

Einstein, Stephen Hawking, Marie Curie, Santiago Ramón i Cajal, Cervantes, Shakespeare, Beethoven, Chopin, Pau Casals, Dalí, Picasso, Miró, Goya, Frida Kahlo, Mussolini, Hitler, Nelson Mandela, Gandhi o Maria Teresa de Calcuta són altres dels personatges representats.

Tecnologia audiovisual per gaudir d’una gran experiència

La gran novetat de la nova etapa del museu és la incorporació de tecnologia per poder reforçar l’experiència i satisfacció dels visitants. Així, de forma virtual, el visitant podrà pujar a més de 120 metres d’altura en un ascensor on unes pantalles li permetran veure, amb vista d’àguila, La Rambla amb una visió de 360º. També es podrà submergir en un submarí per observar el fons de l’oceà i veure com aquest ha anat degenerant i viatjar a l’univers des d’una estació espacial en la qual podrà observar la Terra.

“El museu neix d’un clar compromís amb la ciutat i amb l’espai que l’envolta i pretén ajudar a recuperar La Rambla com un espai d’oci i cultura familiar per a la població de Barcelona i ser un atractiu per a aquells que ens visiten”, afirma Àngel Díaz, director de negoci del projecte i president d’ALS.

El director creatiu del nou museu és Toni Cruz, excomponent de La Trinca i expresident del grup de producció audiovisual Gestmusic Endemol. “Volem presentar al Museu de Cera del segle XXI, amb un concepte innovador i modern, on s’aposta per la tecnologia per crear un espai amb experiències interactives i una filosofia selfie-friendly que garanteixi la major i més memorable experiència per a tots els visitants”, afirma Cruz.