CASA SEAT
L'entrada de CASA SEAT, a la confluència entre el Passeig de Gràcia i l'Avinguda Diagonal.

CASA SEAT reunirà marques de moda liderades per dones en el seu primer ‘market’

L’esdeveniment Studio Fest serà un punt de trobada per a amants de la moda que inclourà gastronomia i un ‘afterwork’ amb música en directe el 14 de març

La moda inundarà la CASA SEAT el dijous 14 de març amb el lifestyle market Studio Fest. De la mà d’Agosto Studio, emergents firmes de moda liderades per dones seran les protagonistes de l’esdeveniment, que inclourà també gastronomia i música. 

El primer lifestyle market que acull la CASA SEAT se celebrarà entre les 12.00 i les 22.00 hores, amb entrades que podran reservar-se per franja horària. Seran deu hores durant les quals els assistents podran adquirir peces de roba i complements únics i catar les propostes gastronòmiques del restaurant de l’espai.

Per finalitzar la jornada, a partir de les 19.00 hores els assistents podran gaudir d’un afterwork amb música en directe. El colofó de la cita estarà amenitzat pel col·lectiu Breathedeep, que tancarà el market amb la seva música fins les 22.00 hores. 

Les marques que participaran en aquest primer lifestyle market de CASA SEAT inclouran a les emergents Agosto Studio, At first sight Studio, Black to Grey, Carmen Says i Insomnia Studio. També ho faran It’s Lava, Kream, Lulas Lulas, MIM, Muk BCN i Susmies, al costat de CUPRACollection i Reebok.

La CASA SEAT acollirà el seu primer ‘lifestyle market’ Studio Fest.