CineEurope
CineEurope és la convenció oficial de la Unió Internacional de Cinemes (UNIC), una associació que representa a exhibidors de 39 països europeus.

El CCIB acull CineEurope, la convenció de cinema més gran d’Europa

Un espai de 9.000 metres quadrats reuneix a més de 80 empreses de tot el món per presentar les últimes tecnologies en entreteniment i avanços cinematogràfics

Walt Disney Studios, Paramount Pictures, Universal Pictures International, Sony Pictures, Warner Bros, Unifrance, StudioCanal o Pathé són alguns dels estudis que participen a CineEurope, la convenció més important dels professionals de la indústria cinematogràfica d’Europa, que se celebra del 20 al 23 de juny en el Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), gestionat per la Fira de Barcelona.

Amb motiu de la 31a edició d’aquest esdeveniment anual, l’Auditori Fòrum CCIB s’ha transformat completament en una sala de cinema de màxima qualitat. En concret, s’ha instal·lat una pantalla gran de 17,9 metres d’ample per 7,5 metres d’alçada, i s’ha equipat amb vuit projectors làser d’alta qualitat d’imatge, dos dels quals per a projeccions especials en 3D.

CineEurope compta amb una extensió de 9.000 m² i reuneix a més de 80 empreses de tot el món, les quals acudeixen per presentar les últimes tecnologies en entreteniment i avanços cinematogràfics. El programa de l’esdeveniment es completa amb nombroses conferències i seminaris, de la mà dels professionals del sector que comparteixen les tendències actuals i del futur en un entorn on els assistents que viatgen a Barcelona, ho fan per establir contactes i compromisos amb els associats de la indústria.

Produïda per The Film Expo Group, CineEurope és la convenció oficial de la Unió Internacional de Cinemes (UNIC), una associació professional internacional que representa a exhibidors de cinema i a les seves associacions nacionals de 39 països europeus, amb la intenció de promoure el valor social, cultural i econòmic del cinema a Europa i en el món.