Doctor Ferran Pellisé
El doctor Ferran Pellisé compta amb més de 25 anys de dedicació a la columna vertebral.

Ferran Pellisé, primer cirurgià europeu nomenat secretari de la Scoliosis Research Society

En un moment en què la sanitat i els seus professionals han evidenciat una vegada més la seva funció vital per la nostra societat, reconeixements com els del doctor Pellisé tornen a situar a Barcelona i el seu sistema sanitari en el panorama internacional.

[dropcap letter=”E”]

l doctor Ferran Pellisé ha estat nomenat secretari de la Scoliosis Research Society, convertint-se en el primer cirurgià europeu que ocupa aquest càrrec, fins al moment reservat per nord-americans. Fundada el 1996 a Wisconsin (Estats Units), aquesta societat va néixer amb la voluntat de concentrar-se en l’estudi de l’escoliosi i la seva cirurgia, considerada de màxima complexitat, i té com a missió dedicar-se a la cura òptima dels pacients amb deformitats espinals.

El doctor Pellisé és membre actiu de la Scoliosis Research Society des de fa dotze anys, on se’l va convidar a formar part del consell directiu com a conseller el 2018. Fins a aquell moment només dos metges espanyols havien format part del consell. Per al nomenament de Pellisé com a secretari, ha estat clau la seva iniciativa com a fundador del European Spine Study Group (ESSGC), creat el 2010 per diversos especialistes i amb seu al Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), a Barcelona.

Amb més de 25 anys de completa dedicació al tractament quirúrgic de les patologies de columna vertebral i, en particular, de l’escoliosi, Pellisé desenvolupa la seva activitat a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona, on és cap de la unitat de Cirurgia de Raquis i responsable de la unitat de Recerca de Columna Vertebral del VHIR des de 2014. També treballa a l’Hospital Quirónsalud Barcelona com a director mèdic i fundador del Barcelona Spine Institute (BSI).