Les oficines de MediaMarkt al Prat de Llobregat, on s'ubicarà el nou hub.

MediaMarkt escull El Prat com a seu d’un nou hub administratiu internacional

El grup alemany reforça la seva aposta per Barcelona amb un nou centre que preveu contractar més de 500 treballadors. S'emmarca en el model operatiu que la companyia vol impulsar, amb l'objectiu d'instaurar una nova manera de treballar.

[dropcap letter=”M”]

ediaMarktSaturn ha escollit El Prat de Llobregat per posar en marxa el seu nou hub administratiu internacional, que servirà per unificar tots els processos administratius i donar servei als onze països de parla no germànica en els que està present el grup a Europa, com Portugal, Itàlia, Bèlgica, Països Baixos i Hongria.

El Global Business Services Iberia estarà ubicat a les oficines centrals de MediaMarkt Iberia i suposarà la incorporació de més de 500 professionals. En una fase inicial, s’han contractat 40 treballadors i s’arribarà als 200 durant el primer semestre de 2021. La direcció d’aquest nou centre estarà liderada per la fins ara directora del departament d’Administració i Finances a MediaMarkt Iberia, Manuela Mengibar, i pel director de Recursos Humans a MediaMarkt Iberia, Xavier Mas.

El nou centre s’emmarca en un nou model operatiu de la companyia, que té com a objectiu principal instaurar una nova manera de treballar a l’organització a nivell internacional. Es vol avançar cap a una estructura “més àgil, operativa i eficient”, facilitant que les botigues es focalitzin en l’atenció al client.