Concert vespres UB edicio 2021
Un dels concerts que es va celebrar en l'edició de 2021.

La música emergent torna als escenaris de ‘Els Vespres de la UB’

Marta Knight, Ven'nus, Palmerita Coco Blue i Pinpilinpussies integren el cartell d'una cita musical que ja s'ha convertit en un clàssic de l'estiu a la ciutat

Seu i gaudeix a la fresca de les noves propostes que presenten les promeses del teixit musical. Quatre artistes emergents t’esperen a una nova edició de Els Vespres de la UB, que organitza la universitat barcelonina cada estiu, amb concerts a la fresca per a tots els gustos. Des de fa uns anys, se celebra a la finca Agustí Pedro i Pons, situada als peus de Collserola, abandonant així la seva tradicional ubicació, l’edifici històric de Plaça Universitat.

El cartell d’aquest any arrencarà amb el folk-rock de Marta Knight —dimarts 5 de juliol—. Seguirà amb el pop d’autor de Ven’nus —dijous 7 de juliol— i els ritmes caribenys de Palmerita Coco Blue —dimarts 12 de juliol—. L’últim plat del cicle musical anirà a càrrec de Pinpilinpussies —dijous 14 de juliol—.

Els Vespres de la UB s’han convertit en una de les trobades musicals de referència de l’estiu barceloní, a més de representar un aparador dels nous treballs més singulars de l’escena actual. Tot això, amb l’objectiu de promocionar la cultura i la música emergent en complicitat amb els segells locals i els agents de la ciutat.

La finca Agustí Pedro i Pons, amb unes vistes excepcionals de Barcelona, ofereix un entorn únic per a la celebració dels concerts a la fresca. S’hi pot arribar en transport públic i es troba a cinc minuts de l’estació de Ferrocarrils de Peu del Funicular.

Els concerts començaran a les 20:30 hores, però es podrà accedir al recinte a partir de les 19.30 hores. Un cop finalitzades les actuacions, i fins al tancament de portes, el públic podrà gaudir d’una sessió de discjòquei a càrrec de Sin Sync DJs.

L’entrada, que s’ha de reservar de manera anticipada, inclou una beguda i costa cinc euros. Així mateix, hi haurà servei de bar, amb hamburgueses de Caravan Made. La direcció artística i producció van a càrrec de la cooperativa L’Afluent i els concerts estan patrocinats per Moritz.

Vespres de la UB edicio 2021
La finca Agustí Pedro i Pons, situada als peus de Collserola, ofereix unes vistes excepcionals de Barcelona i un lloc perfecte per gaudir de concerts a la fresca.