8 històries per fer negoci al món

Cada empresa té una història. A la 25a Setmana de la Internacionalització d’ACCIÓ es van reunir més de 400 que van passar pels diferents seminaris, sessions de networking i entrevistes. Totes són interessants, però l'Agència per la Competitivitat de l'Empresa n'ha seleccionat vuit que resumeixen bona part del que cal saber abans, durant i després del procés d’internacionalització. Són les 8 històries per fer negoci al món.

7 claus de l’èxit de Desigual amb l’e-commerce als Estats Units

 

El comerç electrònic de Desigual als Estats Units ha vertebrat el seu bon rendiment en diversos aspectes com saber diferenciar les diverses zones del país, encertar els nínxols oportuns o dedicar una gran atenció a la presentació al mòbil.

ESTATS UNITS LOGÍSTICA, E-COMMERCE I DISTRIBUCIÓ
El mercat dels Estats Units és un dels més competitius del món, també en el comerç electrònic. Ho sap prou bé Àlex Camps, Digital Commerce Omnichannel Manager de Desigual, que ha liderat l’expansió de la marca catalana en aquest espai.

Camps ofereix set qüestions primordials per posar les bases del negoci digital en el primer mercat del món. Punts que poden servir de referència a totes aquelles empreses catalanes que pensin a fer el salt cap al somni (de l’e-commerce) americà.