Seu principal Innsomnia a València.
Seu principal d'Innsomnia a València.

L’acceleradora INNSOMNIA arriba a Barcelona per impulsar la innovació

La firma vol potenciar els emprenedors de la la capital catalana y les startups vinculades al sector financer

L’acceleradora Innsomnia arriba a Barcelona amb una oficina per impulsar la innovació financera entre empreses i startup, amb la voluntat de tenir una major presència en un dels ecosistemes tecnològics i emprenedors més dinàmics i amb més projecció a Europa. Els projectes d’Innsomnia nascuts a Catalunya representen un 25% a escala nacional i gairebé un 10% a escala internacional i destaquen empreses emergents com Zänk i Hubtype.

La companyia, especialitzada en finances, assegurances, indústria 4.0 i smart ports, vol potenciar la capital catalana com una de les principals ciutats europees en captació de talent i emprenedoria, especialment en l’àmbit financer. En concret, ho vol fer a través de potenciar la xarxa internacional The Talent Route, la primera que uneix hubs fintech i insurtech i ja compta amb 17 acceleradores de tot el món.

L’aposta d’Innsomnia per Barcelona coincideix amb la sisena edició de Bankia Fintech by Innsomnia, programa d’acceleració fintech a Espanya, que estarà obert per rebre candidatures fins al 30 de novembre. Des de la seva primera edició, la presència d’iniciatives catalanes, sobretot de Barcelona, ha estat una constant i, com a mínim, s’ha seleccionat una empresa emergent catalana cada any.