El Palau Pasqual Pons és obra de l'arquitecte Enric Sagnier.

Adidas obrirà una botiga de 2.300 metres quadrats al Passeig de Gràcia

La firma de roba esportiva lloga al grup Catalana Occidente un local comercial al Palau Pasqual i Pons, ubicat al número 2-4 de l'emblemàtic eix comercial, al costat de Plaça Catalunya

El passat mes de desembre va ser Nike qui va estrenar una botiga de prop de 2.000 metres quadrats al Passeig de Gràcia. Ara, ha estat el seu principal rival, Adidas, qui ha mogut fitxa en anunciar la pròxima obertura d’un establiment de 2.300 metres quadrats al cor de la capital catalana, davant del local de menor superfície que ocupa des de 2015 al número 3 de l’avinguda.

La nova flagship d’Adidas es convertirà en una de les principals botigues de la marca de roba i calçat esportiu a Espanya i obrirà amb la vocació de ser “un establiment de referència a Europa” per a la firma, segons ha explicat Juan Pablo Abión, director de Real Estate d’Adidas al sud d’Europa. L’obertura està prevista per al primer semestre de 2022.

El local que ha llogat Adidas —amb l’assessorament de aRetail— es troba a la planta baixa del Palau Pasqual i Pons, un emblemàtic edifici modernista propietat del grup Catalana Occidente que està sent objecte d’una rehabilitació integral des de 2017. Situat entre la Ronda Sant Pere i el carrer Casp i dissenyat per l’arquitecte Enric Sagnier i Villavecchia, l’immoble es va estrenar el 1890 i amb la reforma Catalana Occidente vol convertir-lo “en un dels millors espais d’oficines i negocis de la ciutat”. L’asseguradora catalana ha invertit 35 milions d’euros en la rehabilitació, que culminarà a principis de 2022.

El Palau Pasqual i Pons compta amb una superfície de 9.300 metres quadrats i amb la remodelació disposarà de plantes diàfanes, equipades amb l’última tecnologia i alta eficiència energètica. El projecte, a més d’habilitar un gran local comercial als baixos que ocuparà Adidas, també ha permès construir un aparcament de 90 places. “La reforma del Palau Pascual i Pons manifesta el compromís del Grup Catalana Occidente amb la conservació del seu patrimoni immobiliari i amb la seva estratègia de gestió i visió a llarg termini”, assenyala el director d’Immobles del Grup Catalana Occident, Óscar Andel.

Fa un any, va transcendir que Apple serà el principal inquilí del renovat edifici, on ha llogat unes oficines de 6.000 metres quadrats que estaran just davant de la seva botiga de Passeig de Gràcia amb plaça de Catalunya.