Sede de Agbar en Barcelona

Agbar restitueix la seva seu social a Catalunya

D'aquesta manera, Agbar es converteix en la primera gran corporació que restitueix la seva seu social a Barcelona després d'haver-la canviat d'ubicació la tardor passada arran de la incertesa política. Es pot esperar que aquesta decisió de la corporació obri la porta a nous retorns de seus socials d'altres companyies que també les van canviar d'ubicació

El Consell d’Administració d’SGAB, matriu del grup Agbar, ha decidit fixar de nou la seva seu social a Barcelona, segons ha anunciat la companyia catalana en un comunicat. D’aquesta manera, Agbar es converteix en la primera gran corporació que restitueix la seva seu social a Barcelona després d’haver-la canviat d’ubicació la tardor passada arran de la incertesa política. Es pot esperar que aquesta decisió de la corporació obri la porta a nous retorns de seus socials d’altres companyies que també les van canviar d’ubicació.

El 7 d’octubre de 2017, Agbar va decidir traslladar el seu domicili social a Madrid, una mesura que llavors ja es va anunciar que era de caràcter temporal amb l’objectiu de preservar la seguretat jurídica dels inversionistes i la protecció dels interessos dels seus treballadors, clients i proveïdors.

L’estabilitat econòmica ha propiciat que el Consell d’Administració d’Agbar hagi decidit adoptar aquesta mesura.

Agbar és accionista de diverses operadores del cicle integral de l’aigua a Catalunya que durant aquest període han mantingut la seva seu social a Catalunya.

“El canvi de domicili social no ha tingut cap afectació en el servei que oferim als nostres clients ni ha afectat a les inversions planificades, que s’han executat en els terminis previstos, reafirmant així el compromís que el grup manté històricament amb cada un dels nostres usuaris”, ha assegurat la companyia en el seu comunicat.