El conseller delegat d'Agile Content, Hernan Scapusio.
El conseller delegat d'Agile Content, Hernan Scapusio.

Agile Content continua expandint-se amb la compra de la portuguesa WeTek

La multinacional ja suma tres adquisicions en menys d’un any, després d'Edgeware i Fon

La companyia barcelonina Agile Content, especialitzada en oferir solucions de distribució de vídeo i televisió digital, accelera el seu creixement amb la compra de la portuguesa WeTek, especialitzada en el desenvolupament de dispositius per a la distribució digital de continguts. L’operació servirà per enfortir la posició de la catalana al mercat portuguès, així com per ampliar la seva gamma de serveis. 

El conseller delegat d’Agile Content, Hernán Scapusio, considera l’adquisició com una “peça clau” per continuar oferint als clients els serveis més complets de televisió. Per la seva banda, el conseller delegat de WeTek, Hugo Condesa, creu que junts tindran “un impacte significatiu en l’experiència de consum de vídeo i entreteniment”. 

Aquesta és la tercera adquisició en menys d’un any de l’empresa catalana. El 2020 va fer-se amb la sueca Edgeware. I a mitjans d’abril d’aquest any li va tocar a l’espanyola Fon. Totes dues són empreses especialitzades en la distribució de continguts. Ara, amb la compra de WeTek , Agile Content amplia la seva gamma de productes i es consolida com a líder en el sector.