TheNBP Factory

Altaveu Alexa. Foto de Andrés Urena

Aliança Banc Sabadell i Amazon Alexa: consultar, a través de la veu, l’evolució dels valors borsaris del mercat continu espanyol

“Oferir aquest skill a Amazon Alexa ens permet aportar als usuaris serveis de valor afegit a través dels nous canals digitals de veu; en aquest cas incorporem a través d’Alexa més comoditat a l’hora de conèixer l’evolució de les empreses que cotitzen en el mercat continu espanyol”, assenyala Francesc Fajula de Quintana, director d’Aliances de Banc Sabadell.

[dropcap letter=”C”]

onsultar, a través de la veu, l’evolució dels valors borsaris que cotitzen en el mercat continu espanyol ja és possible gràcies a l’operativa que Banc Sabadell ha aportat a Amazon Alexa, el servei de veu virtual per a la llar que la firma Amazon acaba de presentar a Espanya. D’aquesta manera, qualsevol dispositiu que incorpori Amazon Alexa permetrà consultar informació de l’actualitat borsària gràcies al servei digital (skill) creat per Banc Sabadell.

Aquest nou skill a Amazon Alexa forma part dels processos de transformació digital i d’innovació que està implementant Banc Sabadell en els últims anys. “Oferir aquest skill a Amazon Alexa ens permet aportar als usuaris serveis de valor afegit a través dels nous canals digitals de veu; en aquest cas incorporem a través d’Alexa més comoditat a l’hora de conèixer l’evolució de les empreses que cotitzen en el mercat continu espanyol”, assenyala Francesc Fajula de Quintana, director d’Aliances de Banc Sabadell.

Banc Sabadell segueix apostant per la innovació i per la transformació digital, evolucionant els seus serveis per oferir-los a través dels nous canals digitals de veu. Els nous canals digitals de veu s’estan configurant com un model d’èxit en la relació dels usuaris i clients amb les empreses. La veu és el mode de relació més natural per a les persones, i les tecnologies basades en intel·ligència artificial han evolucionat de manera que ja permeten oferir experiències impensables fa tot just uns anys.