Avión American Airlines
Un avió d'American Airlines.

American Airlines connectarà Barcelona amb Dallas a partir de 2024

L'aerolínia es convertirà en la més gran dels Estats Units que vola cap a la capital catalana

Nova ruta intercontinental per a l’Aeroport de Barcelona de cara al pròxim estiu. American Airlines ha anunciat que connectarà per primera vegada la capital catalana amb Dallas. Ho farà amb un vol diari que començarà a operar el mes de juny de 2024. L’avió que utilitzarà serà un Boeing 777-200, amb capacitat per a més de 270 passatgers.

“American ampliarà la seva posició com l’aerolínia més gran dels Estats Units amb servei a Barcelona. Amb cinc portes d’enllaç per triar els EUA, American ofereix un horari i una xarxa incomparables per als clients que busquen gaudir de tot el que Barcelona té per oferir”, sosté l’aerolínia.

La nova connexió se sumarà a les altres quatre que ja ofereix la companyia estatunidenca amb destinació a Barcelona. Actualment, El Prat vola cada dia amb American cap a Chicago, Filadèlfia, Miami i Nova York. Abans de la pandèmia, connectava amb Charlotte.

L’aeroport de Dallas, el més transitat de l’estat de Texas, opera com un hub d’American Airlines. L’any 2022, l’empresa va moure més de 59 milions de passatgers a través d’aquest aeroport. Amb 240 destinacions que arriben a 25 països, l’Aeroport Internacional de Dallas-Fort Worth (DFW) arriba als 800 vols diaris a l’estiu.