Van Van Market
Edició del Van Van Market a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm.

L’Antiga Fàbrica Estrella Damm acull un mercat gastronòmic sense gluten aquest cap de setmana

Durant dos dies, es podran tastar propostes aptes per a celíacs com les de Grosso Napoletano, The Fish and Chips Shop o Cal Màrius 449, acompanyades amb cervesa Daura

El mercat gastronòmic Van Van i la cervesa Daura s’alien per organitzar conjuntament una edició que només oferirà propostes 100% aptes per a celíacs. Aquest nou esdeveniment, batejat com a Van Van 100% [gluten-free], seguirà la fórmula pròpia de Van Van, unint menjar, música i tallers i ho farà des de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. L’horari anirà des de les 11.30 del matí fins a les 22.30 de la nit. Amb entrada gratuïta, es podrà entrar fins a completar l’aforament.

Durant el dissabte 14 i el diumenge 15 de maig, el Van Van 100% [gluten-free] permetrà tastar propostes gastronòmiques amb diferents aproximacions locals al món de l’alimentació apta per celíacs, acompanyades de Daura, la cervesa sense gluten de Damm. “En una data tan assenyalada com és el mes del celíac, hem volgut celebrar l’ocasió organitzant un esdeveniment 100% sense gluten amb una proposta cultural completa, oberta no només a celíacs, sinó a totes aquelles persones que vulguin gaudir d’un cap de setmana ple de música en directe, DJ’s, tallers i bona gastronomia”, assenyalen des de l’organització.

D’entre els participants especialitzats en cuina sense gluten, destaquen noms com el de Grosso Napoletano, que presentarà el seu nou establiment L’Atmosfera, espai de cuina napolitana sense gluten; The Fish and Chips Shop, amb la seva innovadora recepta del clàssic anglès apta per a celíacs, o les propostes gluten-free de Cal Màrius 449.

També es podran degustar el pa i els productes de rebosteria lliures de gluten d’Eqilibre; els gofres, brownies i gelats de Cooketea, els menús d’alta gamma per emportar d’Alatria o el cafè d’especialitat de News & Coffee.

La programació la completaran tallers amb la nutricionista i exparticipant de Masterchef Amelia i el xef especialitzat en receptes sense gluten Mateo Sierra, que explicaran en un show cooking els seus secrets per innovar a la cuina sense gluten i aconseguir un ventall d’alternatives més ampli. També hi haurà humor amb la còmica Charlie Pee.

Pel que fa a la música, hi haurà actuacions en directe de bandes com la de punk-pop La La Love You i el quintet pop Da Souza. Durant tot el cap de setmana, sonaran DJ’s com Jordi Salvadiscos, Diego Armando, Hanakito, Yamamemaru, Lady Avocado, Golfo De Guinea o Pablo Maffi.