TheNBP Factory

Daniel Kaluuya ¡Nop!
L'actor Daniel Kaluuya a una escena de Nope.

L’última pel·lícula de Jordan Peele es preestrena aquest dijous als Verdi

El paper protagonista recau de nou en Daniel Kaluuya, actor que va aconseguir fer patir a tothom a Get out

Torna el terror psicològic de Jordan Peele. Després de Get out i Us, el director estatunidenc presenta Nope, film en el qual reimagina la típica pel·lícula d’estiu, òbviament, afegint-li un nou malson. Aquesta vegada, els afectats són els residents d’un poble aïllat de Califòrnia que veuen com un ovni capgira les seves vides i tot el que els envolta. Vaja, allò que es coneix com un mal miracle.

L’elenc de Nope compta amb un ja recurrent de les pel·lícules de Peele, Daniel Kaluuya. El seu paper de nuvi estafat a Get out li va permetre aconseguir una nominació a l’Óscar, però la va perdre enfront del Winston Churchill de Gary Oldman. Qui sí que es va fer amb l’estatueta daurada va ser Peele, en la categoria de millor guió original, obrint així camí a la seva peculiar manera de fer-ho passar malament a la butaca del cinema.

Sabent que serà un dels èxits de taquilla d’aquest estiu, al costat de la Bullet train de Brad Pitt i Bad Bunny, l’última pel·lícula de Peele es preestrena aquest dijous als Verdi, a la sessió de les 20.15 hores. També es podrà veure a altres sales de la ciutat, com l’Aribau Multicines o el Yelmo Cines Icaria. A partir del divendres, els cinemes de Gràcia programaran Nope a totes les sessions de la tarda.