Los cofundadores de Badi, Carlos Pierre y Álvaro Córdoba.

Badi capta cinc milions de capital i dos de deute per potenciar el seu creixement

La companyia, nascuda com a ‘app’ per buscar company de pis, destinarà els set milions a accelerar el creixement de les seves noves línies de negoci, que inclouen la gestió directa d’habitacions i d’actius hotelers

Badi continua potenciant les seves línies de negoci vinculades al flex-living. La companyia barcelonina ha captat set milions d’euros, en una operació dividida entre capital i deute. El fons d’inversió Barlon Capital ha liderat la captació de capital, amb cinc milions d’euros, mentre que el préstec, de dos milions més, s’ha signat amb Banc Santander. 

La startup invertirà els nous recursos al desenvolupament de les seves tres verticals: la plataforma de lloguer d’habitacions entre particulars; la seva divisió Badi Plus, especialitzada en lloguer d’habitacions exclusives gestionades per l’equip de l’empresa, i Badi Getaway, la seva nova línia de negoci amb la qual busca operar actius hotelers. 

L’operació “no només representa una validació de l’estratègia i visió de Badi, sinó que brinda els recursos necessaris per accelerar el seu creixement i consolidar el seu lideratge en el sector”, segons el CEO i cofundador de l’empresa, Carlos Pierre. Davant aquest creixement, Barlon Capital ha apostat de nou per l’empresa, després que entrés al seu capital el 2023. “Volem continuar donant suport al seu ambiciós pla de creixement per consolidar la seva posició com a referent en el sector i expandir les seves operacions”, segons el cofundador de la societat de capital de risc Javier Rubió. 

Badi preveu facturar deu milions aquest any i manté converses amb potencials socis financers per adquirir nous actius del mercat immobiliari

A través de les seves tres verticals, Badi compta actualment amb més de 700.000 habitacions publicades a la seva app, que acumula prop de cinc milions de descàrregues, així com més de 300 llits de Badi Plus, que ambiciona arribar a 800 quan acabi aquest any, situats a Barcelona, Madrid, València i Màlaga. A més, a través de Badi Getaway, ha inaugurat el primer hotel operat per Badi, l’Hotel Boutique Castell de Vallgornera. 

I la startup no es tanca portes a altres possibilitats: “Des de Badi estem oberts a explorar noves oportunitats, tant en entorns urbans com en localitzacions fora de les ciutats”, segons el CEO de Badi, que va fundar l’empresa amb Álvaro Córdoba. I és que “la companyia compta amb l’experiència i l’equip necessaris per a comercialitzar i operar tot tipus d’actius immobiliaris”, com afirma Pierre, després que l’empresa hagi assolit un ebitda positiu, en un context en el qual se situa com un dels possibles futurs unicorns catalans

En aquesta línia de creixement, Badi preveu facturar deu milions d’euros enguany, en un exercici en el qual preveu reforçar la seva divisió tecnològica i en el qual la companyia es troba en converses amb potencials socis financers amb la mirada posada a adquirir actius de manera directa en el mercat immobiliari.