Team Barcelona Startup Congress
L'equip impulsor de Barcelona Startup Congress.

Barcelona Startup Congress debatrà sobre l’estat actual de l’ecosistema emprenedor

La trobada celebrarà la seva segona edició els dies 23 i 24 de març i ho farà de manera digital

Barcelona Startup Congress tornarà a celebrar-se aquest any, adaptant-se al nou context, després de la seva primera edició, que va reunir uns 400 assistents per reflexionar sobre l’ecosistema emprenedor de la ciutat a finals del 2019. La segona edició d’aquesta trobada comptarà amb ponents com la consellera delegada de RedPoints, Laura Urquizu, i la consellera delegada d’Anteverti i comissària del Smart City Expo, Pilar Conesa, entre d’altres.

L’esdeveniment servirà per debatre sobre l’estat actual de les startups després de l’impacte de la pandèmia, a més de posar en valor el seu teixit empresarial i oferir una oportunitat per reactivar-lo. Els eixos temàtics sobre els quals orbitarà seran la innovació, el talent i l’emprenedoria, amb l’objectiu d’aproximar-se a l’ecosistema des d’una mirada transversal que inclogui múltiples sectors. “Ara més que mai, Barcelona necessita esdeveniments d’aquestes característiques. La ciutat és per dret propi un dels principals hubs tecnològics d’Europa i ha de seguir mantenint el seu lideratge per molts anys més”, expliquen els cofundadors del congrés, Raimon Recorder i David Peris-Mencheta.

Se celebrarà els dies 23 i 24 de març i es retransmetrà exclusivament de manera digital. El programa constarà de més de 12 hores de contingut i, a banda d’Urquizu i Conesa, participaran la consellera delegada de Savills-Aguirre Newman Barcelona, Anna Gener; el responsable de Revolut a Espanya, Ignasi Giralt; l’exconsellera d’Innovació de la Casa Blanca amb el Govern d’Obama, Natalia Olson-Urtecho, i el xef José Andrés. L’esdeveniment compta amb el suport de Revolut, Secpho, Ibercaja, Innomads i Valkiria.