Fundadores Biboss
Els fundadors de la plataforma, Luis Albertianazzi, Martín Seco i Franco Amattatres.

Biboss obté 200.000 euros per impulsar la seva expansió nacional

El marketplace barcelonès que aporta solucions tecnològiques per feines quotidianes desembarca a Madrid i València

La startup Biboss acaba d’anunciar la captació de 200.000 euros d’un inversor privat de Barcelona per impulsar el seu pla d’expansió nacional, que començarà per Madrid i València. Fundada el 2019 per Luis Albertianazzi, Martín Seco i Franco Amattatres, l’empresa es va forjar a Còrdova, Argentina, ciutat d’origen dels tres impulsors i de Jorge Valario, l’únic inversor extern del projecte. Mentre Biboss es llançava al país llatinoamericà, l’acceleradora Crowe els va seleccionar en una primera etapa amb una inversió de 50.000 euros juntament amb tres iniciatives més per traslladar el projecte a Barcelona.

Biboss és un marketplace que aporta solucions tecnològiques per a tota classe de tasques. “Quan una persona té una tasca per resoldre, la pot anunciar i descriure amb una fotografia i un text adjunt. A partir d’allà l’oferta queda publicada i tot aquell que forma part de la comunitat rep la proposta i té la possibilitat d’enviar un pressupost adaptat”, explica Luis Albertianazzi, un dels tres fundadors. Els treballs que es publiquen van des de la reparació d’electrodomèstics fins a la realització de mudances, passant per tasques de neteja, fusteria i fins i tot muntatge de mobles.

L’objectiu principal de la iniciativa és, segons Albertanazzi, “generar comunitats que puguin explotar la seva capacitat, talent i temps per poder generar algun tipus d’ingrés”. Un dels principals punts diferencials de Biboss respecte a la competència és la seva aposta per millorar constantment la tecnologia i resoldre les necessitats dels usuaris en el menor temps possible. “Els demandants de les tasques poden escollir d’entre tots els pressupostos que reben dels professionals especialitzats i no tenen l’obligació d’escollir el primer que aplica, com passa en altres aplicacions similars”, detalla Albertanazzi.

Els usuaris anuncien tasques que necessiten resoldre i tot aquell que forma part de la comunitat té la possibilitat d’enviar un pressupost adaptat

En una clara aposta per la transparència i la confiança dels usuaris, Biboss detalla exactament el percentatge que es queda l’empresa i el restant que guanya el professional que executa la tasca. “El model es basa a quedar-nos amb el 15% de cada tasca que es realitza i la resta és guany per al treballador. La plataforma no tria ni manipula les propostes ni els pressupostos que es publiquen”, indica el fundador.

L’objectiu de l’expansió és superar la xifra de 60 tasques al mes en menys de quatre mesos a les ciutats de Madrid i València, que és la xifra amb què treballen actualment a Barcelona. En el termini d’un any i mig preveuen arribar al punt d’equilibri de la plataforma, que actualment se situa en 600 tasques mensuals. “Al setembre farem l’anunci oficial de l’ampliació de capital, moment a partir del qual començarà el compte enrere per assolir els objectius a curt i mig termini”, conclou Albertanazzi.

Biboss
Biboss permet escollir el pressupost que millor s’adapta a les necessitats de l’usuari sense necessitat d’intermediaris.