Imagen de la Estación de França
La emblemática Estació de França de Barcelona.

BNEW tria l’Estació de França, la Casa Seat i el Movistar Centre com a escenaris

La Casa Seat, el Movistar Centre i l'Estació de França són els escenaris escollits per la celebració del BNEW, el gran esdeveniment per a la reactivació econòmica impulsat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona.

[dropcap letter=”B”]

arcelona es prepara per acollir, entre el 6 i el 9 d’octubre, un esdeveniment que pot marcar un abans i un després en la forma en què fins ara s’han celebrat els congressos. La pandèmia del Covid-19 ha obligat a repensar aquest tipus d’esdeveniments, de manera que el Consorci de la Zona Franca ha elaborat un nou format híbrid de trobada empresarial totalment disruptiu i que espera reunir més de 10.000 assistents.

Es tracta de la Barcelona New Economy Week (BNEW), un esdeveniment 100% professional pensat per contribuir al procés de reactivació econòmica i que tindrà cinc grans eixos temàtics: Immobiliari, Ecommerce, Logística, Indústria Digital i Zones Econòmiques.

Així, de forma simultània i durant quatre dies se celebraran aquests cinc esdeveniments, que s’emetran en directe a través d’Internet, amb la participació de més de 300 ponents repartits en 120 sessions.

L’objectiu del Consorci de la Zona Franca és ajudar a posicionar Barcelona com un player clau en la nova economia, a més de visibilitzar el potencial de la ciutat en matèria d’emprenedoria i indústria 4.0.

Ubicacions emblemàtiques per a un esdeveniment disruptiu

El BNEW comptarà amb cinc platós (un per a cada eix temàtic) ubicats en tres emblemàtiques localitzacions. Es tracta de l’Estació de França, la recentment estrenada Casa Seat i el Movistar Centre.

En aquests tres espais se celebraran de forma presencial totes les sessions del ‘BNEW, que podran seguir-se per streaming. Concretament, l’Estació de França serà l’escenari del BNEW Logistics, el BNEW Ecommerce i el BNEW Real Estate. A més, també acollirà l’emissió de totes les sessions anomenades Inspirational Talks, unes intervencions que seran comuns per als cinc eixos temàtics.

Els Inspirational Talks estan dirigits principalment a directius i quadres de comandament d’empreses per ajudar-los a millorar el seu rendiment i l’eficiència en gestió d’equips.

La Casa Seat està situada a la confluència entre l’Avinguda Diagonal i el Passeig de Gràcia.

Per la seva banda, la Casa Seat és l’espai triat per a dur a terme el BNEW Economic Zones, mentre que el Movistar Centre acollirà els continguts del BNEW Digital Industry.

Amb aquest gran esdeveniment híbrid, el Consorci de la Zona Franca vol analitzar els reptes i les oportunitats que emergeixen en l’etapa post-Covid, així com ajudar a ampliar coneixements, resoldre dubtes, anticipar-se a el futur i retroalimentar de les opinions d’altres experts en un format àgil i innovador.

A més de les conferències magistrals o Inspirational Talks, el BNEW compta amb un extens programa de debats i panells temàtics que involucraran a més de 300 experts.

Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca, destaca “la importància que té la col·laboració d’empreses tan rellevants per a l’economia i la imatge de país amb el BNEW”, en referència a Seat, Telefónica i Adif.

Luis Casanovas, director de Seat Mó; Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca; Gabriele Palma, director de Casa Seat, y Blanca Sorigué, directora general del Consorci.