Boheringer Ingelheim inverteix 13 milions al seu ‘hub’ de Sant Cugat

La biofarmacèutica ampliarà aquest exercici un 10% la plantilla del centre, que ara és de 300 persones

La multinacional Boehringer Ingelheim ha anunciat aquest dimarts una inversió de 13 milions d’euros al seu hub tecnològic de Sant Cugat del Vallès, un dels més grans dels que disposa la companyia alemanya i inaugurat fa una dècada.

El centre dona servei a tot el món a més de 50.000 usuaris, compta amb 300 professionals i espera incorporar-ne una trentena més al llarg d’aquest any. A més, hi ha treballadors de 27 nacionalitats diferents que parlen 14 idiomes. “Som la unitat més important per a la companyia en serveis tecnològics després del centre d’Ingelheim am Rhein, la seu del grup, i la dels Estats Units”, destaca la responsable del hub tecnològic, Marieta Ramos, informa ACN.

L’anunci de la biofarmacèutica coincideix amb el desè aniversari de l’obertura d’aquest centre, que amb els nous recursos veurà com s’amplia un 10% la plantilla aquest exercici. Entre d’altres, el centre acull la unitat de ciber intel·ligència i operacions de seguretat, que s’encarrega d’identificar possibles ciberatacs, i també un d’operació de xarxes, d’automatització de fàbriques i de vendes.

Boehringer Ingelheim compta amb dos centres tecnològics més a banda del de la localitat vallesana, a Buenos Aires i a Manila.