OBK serà un dels grups que actuarà durant el CASA SEAT Fest.

CASA SEAT celebra el seu quart aniversari amb deu hores de música

L'esdeveniment se celebrarà el 15 de juny amb artistes de múltiples estils com a homenatge a la música i els artistes que la fan possible

La música serà l’ingredient principal de l’aniversari de CASA SEAT, que fa quatre anys com a punt de trobada al centre de Barcelona. Per celebrar-ho, l’espai ha programat per al dissabte 15 de juny un festival amb deu hores de música, maridada amb una carta de menjar i beguda especial per a l’ocasió. 

Amb el nom de CASA SEAT Fest, l’esdeveniment es proposa ser un homenatge a allò que ha inspirat a l’espai des de la seva obertura: la música i l’art, a través dels artistes que els impulsen. Amb aquest objectiu, el festival congregarà a músics de múltiples estils, que aniran des de la música electrònica d’OBK fins a l’indie pop de Maren i Hey Kid, passant per la música urbana de Boye i el ritme de DJs de la nit barcelonina.

CASA SEAT ha concebut aquest aniversari com una fórmula per expressar el seu agraïment a la ciutat i a la seva comunitat per aquests quatre anys, durant els quals l’espai cultural ha estat partícip del creixement i evolució de la ciutat i de la seva creativitat, sent testimoni i escenari del seu talent i diversitat cultural. 

En concret, els encarregats d’obrir la jornada seran OBK, que actuaran a partir de les 12 hores. Els seguiran Boye i Mira Paula en un bloc que durarà fins a les 15, per a després reprendre les actuacions a les 17 hores. Serà el torn llavors de Dora, Maren, Hey Kid i Dani6ix&IZZKID, que tocaran fins a les 21. 

La nit tindrà com a protagonistes a Cucut&Arnau Obiols, Maria Satine i Adrià, que faran vibrar CASA SEAT fins les dues de la matinada. Per ballar al ritme de la seva música, cal reservar entrada per a la franja específica a la qual es vulgui assistir, en un festival que se celebrarà a la planta 0 de l’espai cultural i que l’omplirà de música durant deu hores.

Casa Seat Fest celebrarà els quatre anys de l’espai cultural amb deu hores de música.