CASA SEAT
L'entrada de CASA SEAT, a la confluència entre el Passeig de Gràcia i l'Avinguda Diagonal.

CASA SEAT debat sobre el futur de la salut i el benestar

La conferència se celebrarà aquest divendres i reunirà l'empresari Humberto C. Antunes, el fundador de Mednet.Club, Johan Andersson, i el cirurgià plàstic Jorge Planas

Quines són les tendències emergents que donaran forma al futur de la salut i el benestar? Quins projectes s’estan desenvolupant per generar canvis significatius en el camí cap al benestar? Aquestes són algunes de les preguntes que aquest divendres es volen intentar respondre a les 12.00 hores a CASA SEAT.

CASA SEAT i Clínica Planas organitzen la conferència El futur de la salut i el benestar, on s’exploraran tendències emergents, recerques i punts de vista sobre els últims avanços en la indústria, amb el focus posat en els avantatges que ofereix la cirurgia estètica.

La xerrada comptarà amb la participació d’Humberto C. Antunes, empresari i inversor especialitzat en companyies de salut i benestar; Johan Andersson, fundador de Mednet.Club, i Jorge Planas, cirurgià plàstic a la Clínica Planas. Els tres experts compartiran els seus punts de vista sobre els últims avanços en la indústria de la salut de tot el món.

Segons assenyala Clínica Planas, el futur vindrà marcat pel canvi demogràfic que s’està produint en els últims anys, amb una piràmide demogràfica que s’ha invertit, amb cada vegada menys gent jove per sostenir els més grans. “Es tracta d’un canvi de paradigma total”, remarca.

Quines són les tendències emergents que donaran forma al futur de la salut i el benestar? Clínica Planas defensa que, davant aquest nou escenari, hauran de canviar les estructures socials, l’educació, la família i, també, la salut.

En aquest context, Clínica Planas defensa que és fonamental que totes les persones tinguin una bona salut. No és qüestió d’intentar estendre la vida, sinó de viure-la amb el màxim benestar. És aquí on entra el concepte health & wellness, on disciplines com la cirurgia plàstica o la dermatologia, diu, resulten clau. “No és només una qüestió física i biològica, sinó també una qüestió social”, assegura.

Tot això, sense oblidar que la digitalització de la societat també impacta en la salut, amb la proliferació de la digital health. “És necessari que hi hagi una convergència de tecnologies, perquè no hi ha una única eina que, aïllada, pugui abastar tot. Estem vivint la revolució de la trobada entre el digital i la salut”, sosté.

Per a més informació sobre la trobada de divendres a CASA SEAT sobre salut i benestar, fes clic aquí. Per assistir, és necessari reservar entrada.

Tags from the story