Damm reuneix a BOYE, Ginestà, ZOO i Vicco a la platja del Bogatell

L’Escenari Mediterràniament tornarà a ser el protagonista de les festes de La Mercè el divendres 22 de setembre

Damm ha aconseguit de nou un cartell de luxe per celebrar La Mercè. L’Escenari Mediterràniament de la platja del Bogatell tornarà a convertir-se en un dels epicentres de les festes barcelonines amb quatre concerts que de ben segur faràn vibrar al públic assistent. La festa començarà a les 21h amb l’actuació de BOYE, a qui seguirà Ginestà, ZOO i Vicco.

Es preveuen més de cinc hores de música en directe a peu de platja en un dels escenaris més populars i emblemàtics de la festa major de Barcelona. El barceloní BOYE −nom artístic del creador escènic, actor i cantant David Menéndez− inaugurarà la nit amb el seu estil musical únic, que integra el rap, l’electrònica, el pop i el rock alternatiu.

El seguirà Ginestà (a les 22.30h), una de les formacions més joves del pop català –formada pels germans Serrasolsas– amb la seva proposta que uneix el pop amb els sons experimentals i el folk. Es tracta d’un dels últims concerts de la seva llarga gira, que acabarà a inicis d’octubre per gravar el que serà l’esperat quart disc. Serà una ocasió perfecte per escoltar en directe Em Bategues, la seva última cançó, estrenada aquest mateix mes.

El públic reunit a l’Escenari Mediterràniament en l’edició de 2022, marcada per la pluja. ©TheNBP

Tot seguit, a les dotze de la nit, arribarà el torn dels valencians ZOO, que faran saltar al públic amb la seva barreja de rap, breakbeat, rock i ska amb ritmes electrònics. A les dues de la matinada tancarà la primera nit musical de La Mercè la barcelonina Vicco, una de les sensacions dels últims mesos gràcies al seu pas pel Benidorm Fest i al tema Nochentera, que l’ha fet situar-se al capdavant de les llistes de les cançons més escoltades d’aquest estiu.

Completant les actuacions de l’Escenari Mediterràniament, els propers dies 24 i 25 de setembre, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm acollirà els concerts de talents emergents emmarcats en la programació del BAM – Barcelona Acció Musical, així com una àmplia oferta gastronòmica de la mà de foodtrucks locals i d’autor.