Diagrame 22@
Imatge virtual de l'edifici Diagrame.

Diagrame, un nou edifici d’oficines de luxe emergeix al 22@

Situat al carrer Pere IV, l'exclusiu complex d'oficines de 15.000 metres quadrats s'estrenarà a finals d'aquest any. Promogut per Cain International, l'edifici ha estat adquirit recentment per la gestora immobiliària Patrizia.

Es preveu que al llarg de 2021 l’oferta d’oficines a Barcelona es vegi incrementada en uns 260.000 metres quadrats. Un dels nous immobles que sortirà al mercat és Diagrame, un exclusiu complex que vol combinar els negocis amb l’oci i que ja està en construcció després d’obtenir tots els permisos municipals necessaris l’any 2020.

 
 

L’immoble s’aixeca en un solar ubicat al número 105-109 del carrer Pere IV, a la confluència amb Badajoz. Disposarà d’una superfície construïda de 15.000 metres quadrats repartida entre cinc plantes més planta baixa. El grup promotor, Cain International, assegura que Diagrame serà “un espai únic” a la ciutat en disposar d’amplis jardins amb terrassa privada, vestuaris i espais de reunions polivalents. El complex comptarà amb aparcaments per a bicicletes i places d’aparcament per a cotxes elèctrics.

Es preveu que l’edifici sigui lliurat en el quart trimestre de 2021 i que compti amb la certificació mediambiental Leed Platinium, que garanteix que es compliran també els estàndards més alts en matèria d’eficiència energètica.

Diagrame 22@
El complex del carrer Pere IV disposarà de 15.000 metres quadrats repartits en cinc plantes.

Cain International afirma haver escollit el 22@ “per ser un dels emplaçaments més cobejats en una de les ciutats més atractives d’Europa per als professionals tecnològics pel que fa a estil de vida”. Aquest grup d’inversió en actius immobiliaris amb oficines a Londres, Nova York i Los Angeles es mostra convençut de l’èxit de la promoció tot i la pandèmia i l’actual context de crisi, ja que el 22@ “s’ha consolidat com un important centre d’innovació i tecnologia on moltes grans empreses com Amazon, Everis o Glovo han establert les seves seus”.

Aquest grup inversor va adquirir aquest projecte a finals de 2018 en aliança amb una altra empresa d’actius immobiliaris, Freo Group. Per finançar la construcció de Diagrame van signar un préstec de 23 milions d’euros amb CaixaBank l’agost de 2020. No obstant això, un mes després, al setembre, Cain i Freo van anunciar la venda del complex per 72 milions d’euros al fons inversor alemany Patrizia, per a qui ara construeixen l’edifici claus en mà. Les consultores immobiliàries CBRE i Savills Aguirre Newman s’encarregaran de la comercialització, és a dir, de buscar als inquilins.

Tags from the story